Girona

pere pons

jugador del girona

“Si ens adormim, ho podem pagar car”

2a divisió A. Pere Pons ressalta la necessitat de canviar la dinàmica de resultats i de retrobar-se amb les victòries

“Els vuit punts són un avantatge considerable, però si ens adormim ho podem pagar car. Després de les dues derrotes en la lliga i en la copa Catalunya, no interessa perdre més. Cal canviar la dinàmica i tornar al camí de les victòries.” Qui així s'expressa és Pere Pons, un dels jugadors referencials d'aquest Girona, un equip que està cridat a assolir el seu sostre històric durant l'actual temporada. “Els ànims estan intactes. És cert que vam marxar tocats d'Oviedo, però l'endemà el Tenerife ens va fer un favor i ens va deixar un altre cop molt contents.”

El futbolista de Sant Martí Vell considera que l'equip ha mantingut un bon nivell en els dos últims partits malgrat les derrotes. “Hem fet molt bons minuts. La segona part contra el Cadis hauria d'haver servit per remuntar i la primera part d'Oviedo, per sentenciar el partit. Però també vam fer coses malament i que hem de corregir. Dins de cada partit hi ha minipartits, i hi va haver 10 o 15 minuts en què tot se'ns va descontrolar. No podem encaixar dos gols tan seguits”, argumenta.

Pere Pons també va fer una crida a l'afició: “Que vinguin i que animin. Si guanyem, que sigui una festa. Però si el partit es complica, més que mai necessitarem el seu suport.” En aquest aspecte, el jugador creu que el públic de Montilivi ha madurat molt: “Vam fer la segona part que vam fer contra el Cadis per l'empenta que ens arribava des de la grada. Va ser increïble. Els animo a seguir així perquè estic convençut que el millor encara ha d'arribar.”

EL PROTAGONISTA

Contra el Cadis i l'Oviedo vam fer molt bons minuts, però hem de corregir coses. No podem encaixar dos gols en 10 o 15 minuts
L'afició també ha fet el pas endavant i ha madurat. Els animo que continuïn així, perquè el millor encara ha d' arribar
Pere Pons
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)