3a divisió FEF

Galli dirigirà la Jonquera contra el Peralada

3a divisió. L'entrenador ajudant d'Axel Vizuete agafa, de moment, les regnes de manera interina mentre l'entitat jonquerenca continua buscant un possible substitut fins a final de curs

El viacrucis que viu la Jonquera des que Axel Vizuete va presentar la dimissió com a entrenador del primer equip, dilluns passat, no acabarà aquesta setmana. El club de l'Alt Empordà ha estat tota la setmana valorant i negociant la contractació d'un tècnic que dirigeixi l'equip fins a final de temporada amb l'únic objectiu de salvar l'entitat del descens. La negativa de la prioritat número u, Nacho Castro, va desencadenar altres múltiples opcions que la junta directiva de la Jonquera continua estudiant.

De moment, el més clar és que Vincenzo Galli sigui l'entrenador de l'equip empordanès en el duel contra el segon classificat, el Peralada. Fins fa pocs dies entrenador ajudant d'Axel Vizuete, Galli és el més indicat per fer-se càrrec de l'equip de manera interina –no es descarta que acabi dirigint l'equip fins a final de temporada–, ja que coneix la plantilla perfectament.

Enzo Galli va dirigir amb anterioritat l'Al Wifak, de segona regional, i ha estat vinculat al futbol de base de clubs com el Roses, el Llançà, el Figueres i el Peralada. El tècnic interí té el repte d'esgarrapar algun punt a Peralada per mantenir l'equip fora del descens directe.

MOLTA FEINA

El club continua buscant un tècnic que s'adapti al projecte i dirigeixi l'equip fins al juny
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)