2a divisió FEF

El Barça, davant el repte més accessible del curs

2a divisió B. El líder pot certificar el descens matemàtic del cuer, l'Eldenc, en un partit en què Gerard López haurà d'alinear un porter del juvenil

El Barça B pot aprofitar aquesta jornada per ampliar diferències respecte als seus perseguidors. El conjunt blaugrana té el partit més accessible del curs, contra el cuer, despenjat de tota possibilitat de mantenir-se en la categoria. De fet, la victòria blaugrana implicaria el descens matemàtic de l'Eldenc.

El Barça, a més, arriba al partit després de dos grans resultats –contra el Llagostera, 4-0, i contra el Mestalla, 0-4–, però té baixes molt sensibles. La lesió de José Suárez i les molèsties musculars de Varo implicaran que un dels dos juvenils (Puig i Iñaki Peña) ocupin la porteria blaugrana.

“Estem en un molt bon moment de joc i de resultats, en un tram clau de la temporada. L'equip té una mentalitat guanyadora i estic convençut que anirà a totes”, diu Gerard López, que setmana rere setmana va acumulant baixes.

D'altra banda, el Llagostera (15è, 34 punts) es juga un duel clau per a la permanència contra un rival directe, l'Atlètic Llevant (19è, 30 punts). “Ens hem entrenat molt fort tota la setmana amb l'objectiu de guanyar. El més important sempre és sumar, i més contra un rival directe”, explica Oriol Alsina, l'entrenador del Llagostera, que ha guanyat un partit dels últims set.

LES REACCIONS

BARÇA B
Alineació:
Puig, Nili, Marlon, Martínez, Cucurella, Sarsanedas, Gumbau, Aleñà, Romera, Perea i Alfaro.
Baixes:
Suárez, Moi Delgado, Mujica, Tarín, Varo (lesionats) i Palencia (sanció).
LLAGOSTERA
Alineació:
Moragón, Chica, Diego, Samu, Fuster, Albarrán, Vivi, Nando, Marc Fernández, Manel Martínez i Gavilán.
Baixes:
Jon Ander, Colorado i Pablo Sánchez (lesionats).
Amb el triomf agafaríem marge respecte al descens i allunyaríem un rival directe
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
L'equip té una mentalitat guanyadora i estic convençut que anirà a totes
Gerard López
entrenador del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)