Nàstic

futbol

nàstic

Migdia calent al Nou Estadi

Nàstic. Partit clau en la lluita per la permanència entre l'equip grana i un Almeria en zona de descens

El Nàstic afronta ara tres partits importants en què pot encarrilar la permanència o pot tornar a complicar-se molt la vida, ja que s'enfronta a tres dels rivals de la zona baixa. Abans de veure's les cares amb el penúltim classificat –el Mallorca– i l'últim –el Mirandés–, els grana reben aquest migdia al Nou Estadi la visita de l'antepenúltim, l'Almeria. El conjunt andalús, que té quatre punts menys que el Nàstic i és a un de la zona de permanència, arriba a Tarragona reforçat per la victòria de l'última jornada contra un rival directe com l'Alcorcón (3-1) i amb l'aire fresc que li ha aportat l'arribada a la banqueta del tarragoní Luis Miguel Ramis, exjugador del Nàstic. El tècnic de l'Almeria, de fet, es va formar al planter grana i va militar tres cursos al primer equip: del 1989 al 1991 i la temporada 2001/02.

El Nàstic també es va revifar el cap de setmana passat gràcies al triomf al camp del Valladolid, que li va permetre mig oblidar la inesperada ensopegada de l'anterior jornada al Nou Estadi contra l'Elx. Juan Merino, que ja ha avisat de la transcendència dels tres punts en joc –per això dimarts en la final de la copa Catalunya va fer descansar els titulars–, manté les baixes de Luismi, Cordero i Àlex López, hi afegeix la del sancionat Xavi Molina i recupera els internacionals Djetei i Dimitrievski, a més de Gerard Valentín, lesionat últimament. No es pot descartar que el lateral empordanès torni a l'onze per dotar de profunditat la banda dreta. En principi, el tècnic andalús tornarà a apostar per la defensa de tres centrals i caldrà veure si fa reaparèixer en atac Achille Emana, que no va jugar a Valladolid, on el seu germà Stéphane, Juan Delgado i Manu Barreiro van ser els futbolistes grana més ofensius.

L'AVANTMATX

Que l'afició no s'esperi un partit viure fàcil perquè no ho serà. Per a ells aquest duel també és una final
Juan Merino
entrenador del nàstic
Anem a Tarragona amb l'objectiu de competir i de generar futbol, que és com s'obtenen les victòries
Luis Miguel Ramis
entrenador de l'almeria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)