2a divisió FEF

Un golàs i un triomf vital

2a divisió B. Un gol des de gairebé el mig del camp de Vivi (56') i un altre en el temps afegit de Marc Fernández (92') donen al Llagostera una victòria d'or contra l'Atlètic Llevant que permet als gironins ampliar el coixí respecte al descens

llagostera 2 atl. llevant 0

LLAGOSTERA:Moragón, Chica, Diego, Samu, Fuster, Vivi, Marc Martínez, Nando Quesada (Masó, 73'), Albarrán (Maynau, 91'), Manel i Rafa Jordà (Marc Fernández, 79').ATLÈTIC LLEVANT:Sotres, Son (Gil, 61'), Fran Manzanara, Kaiser, Álvaro Moreno, Manu Viana, Pepelu, El Hacen, Arturo, Javi Ramírez (Ito, 67') i Boris (Saul, 76').GOLS:1-0 (56') Vivi. 2-0 (92') Marc Fernández.ÀRBITRE:Soto Grado.T.G.:als locals Diego, Albarrán i Nando Quesada; i al visitant Molina.T.V.:cap.PÚBLIC:619 espectadors al Palamós- Costa Brava.

El Llagostera tenia ahir una autèntica final contra el penúltim classificat, l'Atlètic Llevant, i la va superar amb una victòria (2-0) que dona oxigen als d'Oriol Alsina, que s'allunyen una mica més del descens en espera de la resta de resultats. El partit va ser igualat i no es va decantar fins a la segona part, quan Vivi va obrir la llauna amb un espectacular gol des de gairebé el mig del camp (56'). Marc Fernández, en el temps afegit, va sentenciar amb el gol de la tranquil·litat (92').

El partit va començar lent, fins que l'Atlètic Llevant va tenir una ocasió claríssima que no va aprofitar, quan Javi Ramírez va aconseguir una pilota morta dins l'àrea, però va errar amb una rematada molt tova que va anar a les mans de Jose Moragón. Llavors el Llagostera va reclamar un penal sobre Manel que l'àrbitre no va assenyalar, abans que el duel tornés a baixar de pulsacions. La difícil situació dels dos conjunts en la taula classificatòria es palpava a de la gespa, amb contínues imprecisions i un joc travat i discontinu.

El Llagostera, que va sortir amb un sistema 4-4-2, no aconseguia servir bones pilotes als dos puntes, Manel i Rafa Jordà, que es feien un fart de córrer per a no res. El filial granota tampoc es mostrava gaire inspirat, només ben posicionat al terreny de joc, fins que el conjunt dirigit per Carlos Granero va tornar a posar l'ai al cor a l'afició local amb una passada llarga cap a Boris, que va rematar al cos de Moragón al mateix temps que reclamava penal de Samu. Acte seguit, el Llagostera va reaccionar amb una internada per la banda dreta d'Albarrán, que quan feia la passada de la mort cap a Manel va veure com un defensa visitant allunyava la pilota a córner. I sense més ocasions clares es va arribar al descans.

Un gol espectacular

La segona meitat va començar encara més pausada que la primera. Però de cop i volta Vivi va fer embogir el Palamós-Costa Brava amb un gol des de gairebé el mig del camp i amb la cama esquerra, tot aprofitant que el porter Sotres estava descol·locat després de tallar un contraatac (56'). El gol va donar moral al Llagostera, que va fregar el 2-0 poc després amb una rematada de cap de Rafa Jordà a passada d'Albarrán que va fer lluir Sotres, a qui se li girava feina.

Encara quedaven molts minuts al davant, però els llagosterencs semblava que tenien el partit força controlat. Rafa Jordà va tenir a tocar el segon gol, però li van faltar centímetres per rematar a boca de canó una gran centrada de Manel. Tot i l'avantatge, l'equip d'Oriol Alsina buscava el 2-0 per tenir tranquil·litat, una diana que va arribar en el temps afegit mitjançant Marc Fernández, que poc després d'entrar al camp va sentenciar amb un xut creuat des de dins de l'àrea (92'). Dissabte vinent, els gironins visitaran el difícil camp del València B (a les 18 h).

POC MOVIMENT

En la primera meitat, van predominar la igualtat i les poques ocasions

L'1-0, PRECÍS

Vivi va veure Sotres descol·locat i va definir amb un xut llunyà amb la cama esquerra

LA TRANQUIL·LITAT

Marc Fernández va sentenciar en el temps afegit amb un xut creuat des de dins de l'àrea

Primera victòria contra un filial i debut de Maynau

El Llagostera va sumar ahir la primera victòria de la temporada contra un equip filial (en el grup tercer de segona B n'hi ha sis) en l'onzena oportunitat, ja que anteriorment els llagosterencs acumulaven un pobre bagatge de només tres empats en deu partits. D'altra banda, contra l'Atlètic Llevant el conjunt dirigit per Oriol Alsina va tenir fins a quatre baixes, les dels lesionats Jon Ander, Pablo Sánchez, Álex Colorado i Pitu Comadevall. El migcampista saltenc era l'únic dels quatre que tenia unes mínimes possibilitats de jugar, però finalment el cos tècnic va preferir no forçar el futbolista i el va deixar fora de la convocatòria. Pel que fa a l'onze titular, Oriol Alsina va presentar només dues novetats respecte el de l'últim partit, també a casa, contra el Sabadell. Vivi va tornar a l'equip inicial, del qual va quedar fora Valentín Merchán, mentre que Rafa Jordà va ocupar un lloc a la davantera en detriment de Manu Gavilán. Finalment, en el temps afegit va debutar el jove jugador del filial de primera catalana Joan Maynau, que va substituir Carlos Albarrán i fins i tot va tenir una aproximació perillosa a l'àrea rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)