2a divisió A

Xiulets, nervis i irritació

Girona. El descontentament expressat per alguns aficionats va encendre Aday Benítez, un dels capitans de l'equip: “Els que critiquen que no vinguin”

L'afluència a l'estadi va quedar lluny de la de fa quinze dies contra el Cadis, amb 8.479 espectadors. Ahir n'hi havia 6.887, i això que les entrades s'havien exhaurit. Part dels abonats, que tenen assegurat el seu seient, van fallar. El desenvolupament del partit va desanimar la graderia, fins al punt que es van arribar a sentir xiulets. I el descontentament dels aficionats no va agradar a la plantilla. Especialment dur va ser Aday Benítez, un dels capitans. “Em cabreja la gent que critica. Aquests, que no vinguin. Que vinguin al camp els que ens ajuden. Ho he sentit i em toca els collons. Aquests, que es quedin a casa”, va deixar anar. “Felicito l'afició que està amb nosaltres. Si no pugem aquí potser no ho farem mai més, però costa guanyar els partits”, va dir el de Sentmenat.

Molt menys contundents van ser l'entrenador i el president del Girona. “Podria estar parlant mitja hora de tots els mèrits que ha fet aquest equip, però també s'ha d'entendre el públic”, va dir Pablo Machín a la sala de premsa. Delfí Geli, minuts després, va afirmar: “Crec que la gent ha estat al nostre costat. Ens pensàvem que tot seria fàcil, i fer gols i guanyar és molt difícil. Però hem d'estar preparats per lluitar fins a l'últim moment, i qui no ho cregui és que no coneix bé el futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)