Reus

ESPORTS

FUTBOL

Un gol en el tram final condemna el Reus a la derrota (1-0)

2a divisió A. El Lugo, més ambiciós, ha derrotat el conjunt roig-i-negre gràcies a l'encert de Yelko Pino en minut 86

El Reus tornarà de Lugo sense cap tipus de recompensa. El conjunt del Baix Camp ha caigut en la complicada visita a l'Anxo Carro, tot i que ha estat a punt de rascar un punt. Els gallecs, més ambiciosos que els de Natxo González, han trobat la recompensa del gol en el minut 86, quan Yelko Pino ha connectat una centrada llunyana de Pita.

El partit ha seguit el guió previst. El Lugo ha acaparat la possessió i ha apostat per combinar, mentre que el Reus ha esperat al darrera, mirant d'aprofitar alguna pèrdua per sortir al contraatac. En aquest context, gairebé no s'han vist ocasions de gol. En el primer temps, només Joselu i Máyor han arribat a fer intervenir Edgar Badia i Roberto respectivament. Després de la represa, la tònica no ha canviat i, just quan semblava que la llauna es quedaria per obrir, ha aparegut Yelko Pino i ha fulminat un Reus que no ha tingut temps per reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)