Reus

El Reus perd a casa per culpa d'un gol en el minut 92

2a divisió A. Samu Sáiz ha donat el triomf a l'Osca gràcies a un gran xut, que fa que l'equip roig-i-negre allargui la dinàmica negativa

El Reus ha perdut en el minut 92 per culpa d'un gol de Samu Sáiz, que fa que els roig-i-negres mantinguin la dinàmica negativa i s'apropin una mica més a la zona perillosa.

L'Osca ha dut més la iniciativa en la primera meitat, però només ha portat perill amb alguna centrada ben intencionada però sense prou encert. El Reus, més irregular i vertical, ha estat una mica més a prop del gol, sobretot en una rematada de Fran Carbia a la mitja volta que ha fet lluir el porter Herrera. Máyor, en bona posició, ha rematat de cap massa alt una falta servida per Ricardo Vaz.

El Reus ha tingut més la pilota en la segona meitat, en què la millor ocasió ha sigut una rematada de molt a prop de Fran Carbia a centrada de Miramón. En la part final del partit, el Reus ha guanyat profunditat amb Vitor i Querol, però no ha pogut concretar les accions ofensives. L'Osca, que en la segona meitat no ha tingut el protagonisme de la primera i que amb prou feines ha rematat a la porteria d'Edgar Badia, s'ha endut els tres punts gràcies a un golàs de Samu Sáiz, que ha engaltat a les mil meravelles el rebuig després d'un córner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)