Reus

Glaçats en l'últim minut

Reus. Un golàs de Samu Sáiz (92') dona la victòria a l'Osca en un partit anivellat però amb millors ocasions per a l'equip roig-i-negre, que va tornar a trobar a faltar l'efectivitat

REUS 0 OSCA 1

REUS:Edgar Badia; Miramón, Atienza, Olmo, Ángel; López Garai, Ramon Folch; Ricardo Vaz (Vitor, 68'), Fran Carbia (David Querol, 75'), Guzzo (Jorge Díaz, 61'), i Máyor.OSCA:Herrera; Kilian, Iñigo López, Jair, César; Aguilera, Melero; Ferreiro (Brezancic, 88'), Samu Sáiz, David López (Alexánder González, 63'); i Vinicius (Borja Lázaro, 70').GOLS:0-1 (92') Samu Sáiz.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos.T.G.:Als locals López Garai i Ramon Folch, i als visitants Melero, Jair, Kilian. Samu Sáiz i Brezancic.PÚBLIC:4.098 espectadors.

L'Osca s'havia mostrat durant tot el partit com un bon equip, però no havia concretat amb oportunitats el seu futbol d'elaboració. El Reus, que ha perdut la frescor de la primera volta, potser no era tan constant, però va estar més a prop del gol. Una vegada més, però, li va faltar efectivitat, la que va tenir Samu Sáiz, que va donar la victòria a l'Osca en el minut 92 amb una gran volea des de fora de l'àrea que va deixar glaçat l'estadi. La derrota allarga la tendència negativa del Reus, que fa tres partits que no marca, que només ha guanyat un dels últims nou duels a casa i que es continua acostant a la zona perillosa de la classificació.

L'Osca està en un moment fi de forma, i de seguida ho va demostrar portant la iniciativa. Amb mobilitat a la mitjapunta i rapidesa en la combinació, creava bones situacions per a les centrades, però, de fet, en tota la primera meitat no va poder portar més perill que alguna pilotes a l'àrea amb més intenció que encert. Un córner directe de David López, que va anar a la creueta (20'), i una centrada perillosa de Ferreiro, que no va encertar a rematar Vinicius en bona posició (42'), van ser les accions més destacades dels aragonesos abans del descans. El Reus era més intermitent, però més directe. Hauria preferit tenir més la pilota, però atacar a batzegades li va servir per portar més perill que el rival en la primera meitat, sobretot en una centrada d'Ángel rematada de volea a la mitja volta per Carbia, que va fer volar Herrera (17'). El mateix Carbia va aprofitar més tard el regal d'un rival per conduir la pilota uns metres i disparar-la des de lluny, massa alt (28'). I a Máyor li va faltar mig pam d'alçada per rematar millor una falta servida per Ricardo. Li va sortir per sobre el travesser (41').

En la segona meitat, el Reus es va estirar i els canvis que va anar introduint Natxo González, que va refrescar tota la segona línia d'atac amb l'entrada de Jorge Díaz, Querol i Vitor, li van donar més recursos en atac. Fran Carbia, després d'una centrada de Miramón, va rematar de molt a prop al cos d'Herrera (59'), i Máyor, recollint una bona assistència d'Ángel, no va saber com superar Herrera malgrat trobar-se en una gran posició (87'). Van ser les millors ocasions d'un Reus que també va ser amenaçador amb dues pilotes llargues de Vitor a Querol. L'Osca, per la seva banda, era menys clarivident que en la primera part, però si més no va saber acabar el partit a prop de l'àrea rival amb un parell de córners, en el segon dels quals Samu Sáiz va demostrar la seva qualitat amb un xut que va fer esclatar els 400 seguidors visitants i va emmudir els locals.

Hem insistit fins al final, és la nostra filosofia. El Reus juga amb molt sentit, però nosaltres també
Juan Antonio Anquela
entrenador de l'osca
L'eficàcia és decisiva, tal com s'ha vist en el partit. És l'única cosa que ens ha faltat
Natxo González
entrenador del reus
És un cop dur, és un gol que fa mal. Jo no he perdut mai la perspectiva i sé que patirem fins al final. Caldrà incidir en el treball emocional

Les lesions fan que Miramón jugui de lateral

Natxo González va resoldre ahir el problema de les baixes per lesió dels dos laterals drets de la plantilla –Campins, que va ser dubte fins a última hora i finalment descartat, i Benito– situant en la demarcació un mitjapunta com Miramón. En l'anterior partit, a Lugo, el tècnic basc va fer jugar de lateral dret el central Melli, però divendres ja va deixar entreveure que avui hi situaria un futbolista més ofensiu, ja que va assegurar que el dèficit actual del Reus és més en atac que no pas en defensa. Després del partit, Natxo González va lloar l'actuació de Miramón: “Ha estat perfecte, el millor del Reus. Ens ha donat moltes coses.” A la banda esquerra de la rereguarda, Ángel Martínez va recuperar la titularitat després de tres partit amb Migue García jugant d'inici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)