Nàstic

futbol

nàstic

Més que punts, confiança

Nàstic. La bona imatge de l'equip després de golejar el Mirandés permet als grana afrontar els pròxims partits amb un pèl més de calma

“Ens mereixíem un partit així davant de l'afició després de les dues cagades que vam tenir contra l'Elx i l'Almeria.” Qui ho diu és Xavi Molina, content com un gínjol després de la golejada (4-1) de dissabte contra el Mirandés. El conjunt grana va fer un partit completíssim i va obtenir tres punts clau amb vista al tram final del calendari. Això sí, al vestidor, més que els punts –que també–, es valora la confiança que dona aquesta darrera victòria.

“Ara anirem a Getafe amb aquesta petita tranquil·litat de saber que, treballant i fent les coses bé, els resultats arriben”, afirma Molina, que relata el valor d'haver-se alliberat de l'ansietat de fa uns mesos: “Hi havia vegades que havíem d'anar als camps a vida o mort, i això no és bo. Sabem que no hem fet res encara, però ja no hi ha aquesta necessitat ni aquests nervis.”

Xavi Molina també va analitzar el canvi de sistema de Juan Merino, que va apostar per un 4-2-3-1 després de jugar amb tres centrals i dos carrilers en les darreres jornades. “Si hem de guanyar, m'és igual el sistema, el que compta és aconseguir victòries i punts. El mister el que vol és guanyar i si canvia de sistema és pel bé de l'equip; després, qui ha d'interpretar el que ell vol som nosaltres.”

LA FRASE

Sabem que no hem fet res, però almenys no tenim els nervis d'estar a vida o mort cada partit
Xavi Molina
defensa del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)