Reus

El Reus suma un puntàs al camp del líder (0-0)

2a divisió A. L'equip del Baix Camp exhibeix solvència defensiva, desactiva l'atac del Llevant i obté un empat molt valuós

El Reus ha aconseguit aquest vespre un punt molt valuós en la seva visita al camp del líder, on fins ara tothom havia perdut i tan sols dos equips havien rascat un empat. Els de Natxo González, que venien de dues jornades en què havien ensopegat amb gols en els últims instants, han mostrat la solvència defensiva de sempre i han anul·lat un dels atacs més perillosos de la categoria. El matx ha seguit el guió habitual dels partits del Reus. Hi ha hagut poques ocasions i els porters gairebé no han hagut d'intervenir. Al Llevant li ha costat Déu i ajuda aproximar-se a l'àrea d'Edgar Badia, mentre que els roig-i-negres han mantingut el mal crònic de no generar gairebé perill. Aquest era el context ideal pel que s'ha acabat produint: un 0-0 que deixa un bon sabor al quadre del Baix Camp. Sobretot, perquè en el temps afegit el punt s'hagués pogut escapar en una falta de Verza que Edgar Badia ha refusat amb una intervenció brillant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)