Reus

A l'altura dels de dalt

Reus. L'equip roig-i-negre, el tercer que puntua al terreny de joc del líder, l'intractable Llevant, ja ha jugat a casa i a fora contra els sis primers classificats i només ha perdut tres partits

Que el Reus és un equip competitiu, jugui contra qui jugui i on jugui, no és només un dels tòpics de la temporada a segona A: és tota una realitat demostrable amb les estadístiques. L'equip de Natxo González ja ha jugat, a casa i a fora, contra els sis primers classificats. Dels dotze partits, només n'ha perdut tres, n'ha empatat sis i n'ha guanyat tres més. El Reus, acostumat la temporada passada a partits per recordar en escenaris històrics –l'1-0 al Calderón contra l'Atlético en la copa i el 0-3 al camp del Racing de Santander en l'eliminatòria directa d'ascens– continua aquesta temporada amb les bones actuacions en els partits de nivell, amb la base de l'equip del curs passat.

Dilluns, el Reus es va convertir en el tercer equip que puntua en aquesta lliga al camp del líder, l'intractable Llevant –ningú encara ha guanyat al Ciutat de València–, i ho va fer amb vuit jugadors en l'onze inicial que la temporada passada jugaven amb l'equip roig-i-negre a segona B: Édgar Badia, Jesús Olmo, Ángel Martínez, Ramon Folch, López Garai, Fran Carbia, David Haro i Édgar Hernández. Per Natxo González, l'empat contra el Llevant és la demostració que “l'equip està en la línia de sempre, continua competint al màxim, i això és el que dona seguretat i confiança”.

Dels sis primers classificats, només el Girona ha estat capaç de guanyar el Reus en els dos partits: 1-0 a Montilivi i 1-2 al Baix Camp. L'altra derrota contra els equips de dalt del Reus va ser el 0-1 contra el Llevant de la primera volta. El Getafe, el Cadis, l'Oviedo i el Tenerife no han estat capaços de vèncer l'equip de Natxo González, que va derrotar l'Oviedo i el Tenerife a domicili i el Cadis al municipal reusenc.

BON BALANÇ

Dels dotze duels contra els sis primers, hi ha sis empats i tres victòries del Reus
El Girona és l'únic dels sis primers classificats que ha vençut el Reus a casa i a fora

EL BOTXÍ

El Getafe, el Cadis, l'Oviedo i el Tenerife no han pogut derrotar l'equip reusenc

A RATLLA

Contra el Getafe
2 de 6
Getafe - Reus
1-1
Reus - Getafe
1-1
Contra el Cadis
4 de 6
Reus - Cadis
1-0
Cadis - Reus
0-0
Contra l'Oviedo
4 de 6
Oviedo - Reus
0-1
Reus - Oviedo
1-1
Contra el Girona
0 de 6
Girona - Reus
1-0
Reus - Girona
1-2
Contra el Tenerife
4 de 6
Reus - Tenerife
0-0
Tenerife - Reus
0-1
Contra el Llevant
1 de 6
Reus - Llevant
0-1
Llevant - Reus
0-0

A partir d'ara, sobretot rivals de la zona baixa

El Reus, ara 14è amb 5 punts de marge respecte a la zona de descens, afronta els últims vuits partits sobretot contra equips de la seva lliga, és a dir, de la meitat baixa. Diumenge té un partit clau en la lluita per assegurar la permanència, ja que rep l'Alcorcón (20è). En la jornada següent, visitarà el Nàstic (16è) en el derbi i, tot seguit, rebrà el Saragossa (11è). Després visitarà el Còrdova (17è), rebrà el Sevilla Atlético (9è) i jugarà al camp de l'Elx (13è). L'últim partit a casa serà la visita del Valladolid (10è), i l'últim a fora, al camp de l'Almeria (19è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)