Nàstic

futbol

nàstic

Recta final molt exigent

Nàstic. Els tarragonins afronten ben col·locats els últims vuit partits del campionat, però són enfrontaments compromesos contra cinc dels equips de la zona alta i tres rivals directes

El Nàstic arriba a la part final del campionat millor del que estava fa pocs mesos, quan era el cuer, però té al davant un calendari molt exigent. Així, la part positiva per a l'equip grana és que té quatre punts de marge respecte a les places de descens, una situació que tothom hauria signat a Tarragona quan Juan Merino es va fer càrrec de l'equip amb el canvi d'any, però dels vuit partits que li falten per acabar el campionat de lliga, cinc són contra equips de la zona alta que estan lluitant per l'ascens a primera i tres contra rivals directes en la lluita per no baixar.

El primer d'aquests partits delicats és el de dissabte al camp del Getafe. L'equip madrileny està en un gran moment i, gràcies a tres victòries en els últims quatre partits (deu punts de dotze), s'ha situat en el quart lloc, amb els mateixos punts que el tercer, el Tenerife. Després, els grana afronten un partit especial, la visita del Reus, que només té un punt més. En la primera volta, els roig-i-negres es van imposar per la mínima, però des de llavors la dinàmica de resultats dels dos equips ha variat i es troben en la mateixa zona de la classificació. Tot seguit, el Nàstic s'enfrontarà amb dos equips més de la zona alta, el Cadis (cinquè) al Carranza i l'Oviedo (sisè) al Nou Estadi. El Rayo Vallecano, que ara té els mateixos punts que el Nàstic, serà el següent rival dels tarragonins, a Vallecas. Després, en l'antepenúltima jornada de lliga, el Nàstic rebrà el Girona, que ara mateix té l'ascens molt encarrilat. Caldrà veure en quina situació es troba l'equip gironí a final de maig, si ja és equip de primera, si pot confirmar l'ascens a Tarragona o si les coses se li han complicat i necessita vèncer. L'últim desplaçament del Nàstic serà al camp del Tenerife, tercer, i el comiat serà al Nou Estadi contra l'UCAM, que ara té dos punts menys.

LES FRASES

Tots mirem el calendari perquè queda poc, però estem capacitats per guanyar en qualsevol camp, i ho hem demostrat

EL PRIMER ESCULL

Els grana visiten diumenge un dels equips més en forma, el Getafe (10 punts de 12)
Getafe (4t) - Nàstic
Nàstic - Reus (14è)
Cadis (5è) - Nàstic
Nàstic - Oviedo (6è)
Rayo Vallecano (15è) - Nàstic
Nàstic - Girona (2n)
Tenerife (3r) - Nàstic
Nàstic - UCAM (18è)
No sé si és millor jugar contra els de dalt o els de baix, ja que tots els partits són igual de difícils
Manolo Reina
porter del nàstic

Confirmada la sanció a Zahibo

El comitè de competició va confirmar ahir el partit de sanció que haurà de complir dissabte al camp del Getafe Wilfried Zahibo, que contra el Mirandés va veure la cinquena targeta groga de la temporada. El partit al Coliseum Alfonso Pérez també se'l perdran per sanció dos jugadors locals, el migcampista Alejandro Faurlín i el lateral dret Damián Suárez. La baixa del pivot defensiu Zahibo, que està en un bon moment, és sensible per a Juan Merino, que no podrà disposar al mig del camp de Madinda, lesionat, i probablement tampoc de dos mig centres més, Luismi i Cordero, en la fase final de les seves lesions fibril·lars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)