3a divisió FEF

JOSEP ISERN

PRESIDENT DEL PERALADA

“En el món del futbol no hi ha res escrit i tot és possible”

“Matemàticament, encara podem ser campions, i si guanyem diumenge tindrem opcions”

Nosaltres ja tenim l'objectiu complert, jugarem la promoció d'ascens, que és una cosa històrica per al Peralada i n'estem molt orgullosos
El Peralada és a sis punts per sota de l'Olot i falten quatre jornades pel final de la lliga. Per continuar aspirant a quedar primers, és primordial guanyar el partit de diumenge.
Sí, és clar, perquè si perdem aquest partit l'Olot serà campió matemàticament. Però nosaltres ja tenim l'objectiu més que complert, estem molt satisfets de la temporada que estem fent, jugarem la promoció d'ascens, que és una cosa històrica per al Peralada i estem molt orgullosos de tot plegat.
El frec a frec que han mantingut els dos equips pel lideratge al llarg del curs ha estat intens. Creu que una victòria del Peralada el dia de Sant Jordi seria un cop moral prou important per recuperar la primera plaça abans no acabi la lliga regular?
En el món del futbol no hi ha res escrit i tot és possible. Matemàticament, encara podem ser campions i si guanyem tindrem opcions, a ells encara els quedarà un calendari dur per davant. A nosaltres el tram final ens ha agafat amb moltes baixes, però anem recuperant jugadors i no es pot descartar res.
Quina creu que pot ser la clau del partit? Com s'atura l'Olot?
Al seu camp vam empatar a un gol però crec que vam estar molt millor que no pas ells, sobretot en la primera meitat. Crec que si repetim el partit, anem amb ganes, ens surten bé les coses i la nostra afició es fa notar, tindrem moltes opcions.
La joventut de la gran majoria dels jugadors del Peralada els pot perjudicar en la promoció d'ascens o veu l'equip prou madur per afrontar-ho amb garanties?
Aquest equip l'hem vist tot l'any, hem fet partits molt bons i altres de no tan bons, però, repeteixo, en el món del futbol no hi ha res escrit. De vegades la joventut pot tenir més ganes que no pas la gent veterana, hem d'anar partit a partit i ja veurem què passa.
Pronostiqui un resultat.
2-1.
Com definiria l'entrenador Arnau Sala amb una frase?
Un crac, un home de club.
La filiació que tenen amb el Girona des de l'estiu passat ha suposat un pas endavant per al Peralada. Creu que aquest recorregut junts serà llarg?
Nosaltres esperem que sí, de moment tenim molt bones sensacions entre els dos clubs i esperem que això duri molt temps. De moment estem molt bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)