3a divisió FEF

JOAN AGUSTÍ

PRESIDENT DE L'OLOT

“Anem a jugar i a guanyar un partit, no pensem en el títol”

“Queden 4 jornades i poden passar moltes coses, però som conscients que és un partit molt important”

Som líders del nostre grup de tercera, merescudament, penso jo, perquè ja són 34 jornades, i parlar de sort no seria cert
L'Olot serà campió si guanya diumenge a Peralada. Si es pot deixar enllestit el campionat aquesta mateixa jornada, molt millor, no?
Nosaltres anem a jugar i a guanyar un partit, no pensem en el títol de campions. Queden quatre jornades i poden passar moltes coses, però sí que som conscients que és un partit molt important.
Si no s'assolís la victòria tampoc seria cap drama, ja que encara tindrien coixí. En aquest sentit, el Peralada potser té més pressió pel fet de no poder fallar.
Això ho haurien de dir ells, nosaltres tenim la pressió de fer un bon partit i de tenir l'afició contenta. Hem de ser prudents i humils, tenim moltes ganes de guanyar i de quedar bé, però dels títols se'n parla quan matemàticament ja està tot fet. És cert que estem en un bon moment i que guanyar el partit tindria unes conseqüències magnífiques, però al davant tindrem un filial d'un equip professional que té molts recursos.
El Peralada arriba al duel després de dues derrotes seguides. Creu que els pot afectar?
Sí, els pot afectar en el sentit que tindran més ganes de guanyar-nos.
Un resultat per al partit?
Un 2-3 amb molta emoció.
Defineixi el tècnic Ramon Calderé amb una frase.
Un gran expert en lideratge.
La temporada de l'Olot està sent extraordinària, però això no garanteix res en la promoció d'ascens. Veu l'equip en bona forma per encarar el tram final de curs?
La temporada de moment és impecable, a veure com acaba. Tenim una plantilla curta, que ajunta veterania i joventut, amb jugadors de proximitat i també relacions que venen de 2a B, crec que hem fet el que havíem de fer. Des del club volem crear afició pel futbol, per la UE Olot, intentar que per a la gent sigui un honor ser soci de l'Olot i acompanyar l'equip.
Com veu el futur de l'Olot?
El veig dins de la trajectòria que ens hem marcat, entre tercera divisió i segona B. Ara som líders del nostre grup de tercera, merescudament, penso jo, perquè ja són 34 jornades, i parlar de sort no seria cert. Evidentment, tenim possibilitats de pujar a segona B, nosaltres som un equip que té un valor, que és la competitivitat, i competirem fins a l'últim instant de la promoció d'ascens per poder arribar a la segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)