Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Urgència relativa

Nàstic. Els grana visiten un Getafe en forma (deu punts en els darrers quatre partits, en què no ha rebut gols) amb menys pressió que de costum per l'última golejada i el coixí respecte al pou

El Nàstic va de final en final. Ha viscut, fins ara, molts partits decisius amb l'aigua al coll i avui té, per fi, una mica de respir. La golejada de la setmana passada contra el Mirandés (4-1) i els quatre punts de marge que té ara respecte de les places de descens li permeten afrontar el partit d'aquesta tarda al camp del Getafe amb menys pressió que de costum. De fet, Juan Merino va admetre ahir que, malgrat que el seu equip sortirà a guanyar i que la victòria, a segona A, sempre és a prop en qualsevol partit, un punt no seria un mal negoci. I més tenint en compte, segons Merino, que el Nàstic s'enfronta a un dels equips més en forma del moment, el Getafe, que ha aconseguit deu punts en els últims quatre partits, en què no ha encaixat cap gol i n'ha marcat set. La gran amenaça de l'equip madrileny és l'experimentat davanter Jorge Molina, autor de 15 gols. Merino el coneix molt bé, ja que va ser entrenador seu al Betis durant la llarga etapa del punta alcoià al club andalús. “No em sorprèn la seva xifra de gols. És un gran jugador i una gran persona, molt competitiu. Al Betis vam viure uns grans anys, molt ben aprofitats.”

El tècnic del Nàstic no va voler avançar ahir si mantindrà el 4-4-2 que li va donar bon resultat contra el Mirandés o tornarà al 3-5-2 que sol utilitzar a camp contrari, tot i que últimament ha explicat que amb el sistema de tres centrals es troben més còmodes a fora. “L'important és que podem utilitzar qualsevol dels dos”, afirma Merino, que recorda que, tot i que el Getafe està en un bon moment, els grana són “difícils de batre” a camp contrari. Dels últims set desplaçaments, només n'han perdut un (al camp del Llevant) i n'han guanyat tres.

LES FRASES

El Getafe té un cos tècnic experimentat en la categoria, una bona plantilla i molta definició en atac
Juan Merino
entrenador del nàstic
El Nàstic ha millorat de manera notable i ens exigirà molt. Sempre cal competir al màxim
Pepe Bordalás
entrenador del getafe

Juan Merino no recupera cap dels lesionats

Els cinc jugadors lesionats que es van perdre l'última jornada, Luismi, Cordero, Barreiro, Madinda i Djetei, també seran baixa avui. Els tres primers estan en la fase final de la recuperació de les seves lesions fibril·lars, però Merino veu precipitat fer-los jugar avui i prefereix esperar a fer-los tornar. Considera que algun d'ells estarà a punt per al següent partit, el dilluns 1 de maig contra el Reus al Nou Estadi. L'altra baixa per al partit d'avui és el sancionat Zahibo. Ikechukwu Uche va quedar ahir fora de la convocatòria per decisió tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)