2a divisió FEF

La trama s'ha de tancar

2a divisió B. Amb el lideratge i la cua decidits, nou dels deu equips catalans tenen lluites vives entre la promoció d'ascens, la participació en la copa i la sortida dels llocs de descens directe

Quatre jornades abans d'acabar, no hi ha equip que no es miri els 12 punts restants amb fam. A hores d'ara només s'han decidit dues lluites: la del primer i l'últim lloc. La resta, amb ple d'equips catalans implicats, afronten l'esprint final amb esperances de tot tipus.

La lluita més viva de totes per als equips catalans és la d'eludir el descens directe. El partit entre el Prat i el Gavà es presenta com la gran oportunitat per als potablava de mantenir-se ferms en la recerca de la promoció de descens i de complicar la vida als blaugrana, amb l'average en joc (2-2 en l'anada). “Som conscients que aquest partit és clau”, manifesta el tècnic potablava, Pedro Dólera. “Com abans puguem tancar la salvació, molt millor”, diu Óscar Mena, a qui li sembla que la victòria al Sagnier seria l'esgarrapada definitiva.

L'Espanyol B també es pren el duel contra el Cornellà com un duel important per continuar enganxat a la setzena plaça, un lloc del qual, d'altra banda, el Sabadell no en vol saber res. Els arlequinats necessiten un triomf per segellar la permanència, però el fet de jugar a domicili li ha suposat sempre un calvari. El seu rival serà el Lleida, que, com el Cornellà, vol segellar una plaça per a la copa de l'any que ve. Amb tot, els de Siviero no es rendeixen a la recerca de la quarta posició. Aquesta posició l'ocupa el Badalona, que manté un frec a frec amb el València, el Vila-real i l'Atlètic Balears per la promoció. Els de Manolo González, tranquils després d'un triomf, se les hauran a casa amb un Llagostera que no les té totes amb la permanència.

ESPANYOL B
Alineació:
Andrés, Soria, Iago, Glauder, Lluís, Manchón, Borja, Rufo, Pibe, Rivas i Bermejo.
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos. Sierra, Aimar, Eder, Ñoño, David, Marc, Gómez, Abraham, Enric i Lucas.
AE PRAT
Alineació:
Texeira, Dot, Barnils, Lario, Ricarte, Padilla, Putxi, Piera, Poves, Del Moral i Óscar.
GAVÀ
Alineació:
Craviotto, Peque, Mas, Jordi, Enric, Reche, Pla, Gabi, Camps, Sascha i Boris.
BADALONA
Alineació:
Morales, Grima, Coch, Parera, Mousa, Lao, Maestre, Moha, Sandro, Víctor i Oliva.
LLAGOSTERA
Alineació:
Moragón, Chica, Diego, Samu, Fuster, Vivi, Pitu, Marc Martínez, Albarrán, Manel i Marc Fernández.
LLEIDA
Alineació:
Campos, Rubio, Mikel, Andriu, Quinti, Noel, Miki, Albisua, Casares, Nierga i Doncel.
SABADELL
Alineació:
Ezkieta, Paris Adot, Barrio, Viale, Pol, Verdú, Adri Díaz, Juanjo, Borjas, Carreño i Txomin.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)