Nàstic

El Nàstic aconsegueix un empat molt valuós a Getafe (1-1)

2a divisió A. El conjunt grana neutralitza un gol de Portillo en el primer temps i rasca un punt a l'estadi d'un dels candidats a l'ascens

El Nàstic ha aconseguit aquesta tarda un punt d'allò més valuós en un escenari exigent com el Coliseum Alfons Pérez de Getafe. L'equip tarragoní, a més, ha aconseguit l'empat neutralitzant un 1-0 en contra. El primer gol del partit ha estat obra de Portillo, que ha connectat amb molta precisió una passada elevada de Jorge Molina (24'). Aquesta diana ha arribat en un moment de clar domini del Getafe, que en el primer temps ha estat molt superior al Nàstic.

Els de Juan Merino, en tot cas, han espavilat després de la represa. Així, en la primera acció de la segona part, han aconseguit l'empat amb un xut precís d'Emaná. L'1-1 ha deixat tocat el Getafe, però al Nàstic li ha faltat un punt de profunditat per aprofitar-ho. Així, al final, els blaus han tornat a pressionar buscant la victòria. El rigor defensiu del quadre grana, però, ha impedit que hi hagués cap gol més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)