2a divisió FEF

Efectivitat blanc-i-blava

Encert inicial. Una primera meitat elèctrica del filial blanc-i-blau, amb dos gols en quatre minuts, suposa un cop ben fort per al Cornellà, que va trobar-se amb els pals i el porter Andrés

espanyol b 2 cornellà 0

ESPANYOL B:Andrés, Pipa, Soria (Pedrosa, 71'), Glauder, Lluís, Álex López (Marc Manchón, 79'), Víctor, Borja, Bermejo (Guille, 74'), Rufo i Pibe.CORNELLÀ:Marcos, Pere, Ñoño, Borja, Edgar, David, Gómez, Marc Caballé (Abraham, 74'), Enric, Puerto (Ahmed, 46') i Lucas (Ripoll, 46').GOLS:1-0 (33') Álex López. 2-0 (37') Rufo.ÀRBITRE:Bosch Domènech.T.G.:Als locals Bermejo i Soria; i als visitants David, Ñoño i Ahmed.PÚBLIC:Prop de 700 espectadores a la ciutat esportiva Dani Jarque.

L'Espanyol B va aconseguir tres punts d'or per seguir conservant possibilitats de salvar la categoria gràcies a un primer temps espectacular en què va ser molt superior. El Cornellà, que va reaccionar en la segona meitat, veu perillar les posicions que donen accés a disputar la copa la temporada vinent.

Els homes de David Gallego van dur a terme un inici fulminant, sabent que si no guanyaven aquest partit tindrien un peu a tercera divisió. És per això que van anar per feina i ja ben d'hora Álex Bermejo, que tornava després de la sanció, va estar a punt de fer la diana inaugural, però el seu xut creuat va anar al pal. En la següent acció, el mateix Bermejo va tornar a tenir una bona ocasió però va topar amb el porter Marcos.

Els locals van seguir insistint i en el minut 33 l'àrbitre va xiular penal sobre el juvenil Víctor Gómez després d'una gran jugada de Pibe, que va driblar fins a quatre rivals. Álex López no va fallar i amb tota la tranquil·litat del món va establir el primer gol. Però aquesta eficàcia va allargar-se i la renda va ampliar-se quatre minuts després, quan Rufo va batre Marcos en un un contra un.

Ja en la segona meitat, el tècnic visitant, Jordi Roger, va decidir donar un aire ofensiu a l'equip amb l'entrada dels atacants Ripoll i Ahmed al camp, i el Cornellà ho va notar, tot i que gran part del perill visitant va venir a través de jugades a pilota aturada. Com en un llançament de Ñoño que va estavellar-se al pal. Poc després David Garcia ho va intentar amb un cop de cap i amb un xut centrat, però en tot moment el porter Andrés va mostrar-se molt segur.

Hem jugat molt bé moltes altres vegades, però la diferència és que hem guanyat
David Gallego
entrenador de l'espanyol b
La primera part ha estat vergonyosa. Després, almenys, hem reaccionat amb una mica d'orgull