El Castelldefels colpeja l'últim

En l'afegit. Partit vibrant i amb moltes alternatives que acaba amb una diana de Jordi Cano que deixa els grocs a prop de la salvació

castelldefels 2 vilafranca 1

CASTELLDEFELS:Manu; Juanito, Calvo, Morales, Alegre, Inés (Jorge Sánchez, 78'), Jaume, Óscar (Toti, 84'), Maldonado (Marc Martínez, 66'), Jordi Cano i Moreno.VILAFRANCA:Kilian; Guti (Duran, 81'), Castillo, Fontanils, Via, Guzmán, Boira, Josu, Jordi Oribe (Óscar, 68'), Oribe i Aday.GOLS:0-1 (11') Aday. 1-1 (51') Moreno. 2-1 (92') Cano.ÀRBITRE:González Moreno.T.G.:als locals Morales, Marc, Cano i el tècnic Miki Carrillo; als visitants Díez (a la banqueta), Boira i Óscar.T.V.:als tècnics visitants Iván Moreno i Abel López.PÚBLIC:uns 350 espectadors als Canyars.

Tot i lluitar per objectius contraposats, el Castelldefels i el Vilafranca van delectar els espectadors amb un joc intens, obert i emocionant i que va mantenir l'emoció fins al darrer segon. Al final, els grocs es van endur un triomf que els dona mitja salvació.

El Vilafranca va ser superior en el primer temps, no només perquè es va avançar ben aviat gràcies a Aday (11'), sinó perquè abans i després del gol va dominar el joc. Els de Carrillo van reaccionar en els minuts previs al descans, i després d'una clara ocasió de Jordi Cano (42') ben resolta per Kilian, els mateixos protagonistes es van tornar a trobar en el llançament d'un penal (45+2) que el porter visitant va desviar.

L'alt ritme amb què havia acabat el primer temps es va mantenir en l'inici del segon, i el Castelldefels va empatar en el minut 51, quan Sergi Moreno va aprofitar el refús de Kilian en un xut de Jordi Cano. El Vilafranca va recuperar la seva versió més dominant, i tot i que els d'Iván Moreno van vorejar l'1-2, especialment amb una rematada d'Oribe que es va estavellar a la fusta (64'), el resultat ja no va variar fins a les acaballes, moment, l'afegit, en què Jordi Cano, amb la dreta i culminant un contraatac, va fer esclatar el deliri a les grades. Tres punts d'or en un partit que va tenir de tot, fins i tot una actuació arbitral que no va deixar content gairebé ningú.