2a divisió A

Futbol

derbi tarragoní

Peces clau recuperades

Nàstic-Reus. Els grana tornaran a disposar per al derbi de Luismi i Manu Barreiro, que ja han rebut l'alta, mentre que els roig-i-negres tenen en plenes condicions Vítor i Alberto Benito

El derbi de dilluns que ve entre el Nàstic i el Reus tindrà tots els al·licients: rivalitat, nivell –és la primera temporada que coincideixen a segona A–, transcendència en la lluita per evitar el descens, gran ambient en un Nou Estadi ple i jugadors importants que tornen a estar disponibles per als dos tècnics. En el comunicat mèdic setmanal fet públic ahir pel Nàstic ja no hi figuren ni Luismi ni Manu Barreiro, que ja s'entrenen amb normalitat. Luismi, que va arribar en el mercat d'hivern i de seguida va mostrar un gran nivell, es va fer una lesió fibril·lar a finals de febrer que l'havia de tenir dues o tres setmanes de baixa. Finalment, però, es va complicar i ha estat dos mesos de baixa. Barreiro, també reforç de gener, estava en un bon moment de forma, amb tres gols recents, quan es va fer una lesió muscular a Mallorca que l'ha privat de jugar els dos últims partits. Juan Merino, en canvi, de moment no recupera encara ni Madinda ni Djetei i té el dubte de Cordero, que està en la fase final de la recuperació de la seva lesió fibril·lar. Per altra banda, Emana es va haver de retirar ahir de l'entrenament per un cop que, en principi, no té importància.

El Reus, per la seva banda, té tot l'equip disponible per al partit de dilluns, amb el dubte d'Atienza, que diumenge no va acabar el partit contra l'Alcorcón per una contractura. Caldrà seguir la seva evolució, tot i que el fet que el partit no es jugui fins dilluns podria afavorir-lo. Natxo González podrà tornar a disposar d'Alberto Benito, clau per al tècnic basc al lateral dret, que ha estat un mes lesionat i que diumenge passat va ser reservat per precaució. Una altra peça de qualitat, el mitjapunta Vítor, va jugar contra l'Alcorcón el primer partit de titular i sembla haver oblidat les molèsties al genoll dret.

CLAUS PER A NATXO

Vítor va jugar diumenge el primer partit de titular i a Benito el van reservar

ABSÈNCIES

El Nàstic té les baixes segures de Madinda i Djetei, i el Reus, només el dubte d'Atienza

REFORÇOS GRANA

Luismi ha estat dos mesos de baixa i Barreiro es va lesionar quan més gols marcava

La preferent superior s'obrirà

L'elevada demanda d'entrades per al derbi de dilluns ha provocat que el club grana posés a la venda les localitats de la graderia preferent superior, que aquesta temporada encara no s'havia obert i sense la qual al Nou Estadi caben 11.000 espectadors. Hi ha una part d'aquesta graderia coberta per la publicitat, de manera que són 1.421 els seients lliures, que es posen a la venda a un preu de 15 euros. Els socis del Nàstic en poden comprar un mínim de dues i fins a quatre a meitat de preu. A la resta de l'estadi només quedaven per vendre ahir a la tarda poc més de cent entrades dels gols. El Reus, per la seva banda, posa a la venda aquest matí, a la botiga oficial del club al centre comercial del Pallol, les 355 localitats facilitades pel Nàstic, a 20 euros. Fins divendres en poden comprar els socis i dissabte, si en sobren, la resta d'aficionats reusencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)