2a divisió FEF

futbol

Badalona

Els 62, entre cella i cella

2a divisió B. El Badalona afronta les últimes tres jornades amb una consigna clara: sumar sis dels nou punts que hi ha en joc, una xifra que, segons el seu tècnic, serviria per jugar el ‘play-off'

El Vila-real B i el Balears juguen entre ells en la penúltima jornada

D'aquí a tres setmanes el Badalona sabrà si la seva temporada s'allarga o no. El conjunt escapulat, que ocupa la quarta posició després d'haver estat tot el curs a la zona de privilegi, té la fita clara d'aferrar-se a aquesta posició i disputar el play-off. La batalla és molt ajustada i hi ha quatre equips implicats en la lluita per la tercera i la quarta posició: el València Mestalla, el mateix Badalona, el Vila-real B i l'Atlètic Balears. No és gens estrany, doncs, que tothom hagi fet els seus càlculs. Al club escapulat ho tenen clar: si sumen sis dels pròxims nou punts en joc, jugaran la fase d'ascens. “Hem d'intentar arribar als 62 punts, ja que crec que aquesta és la xifra que marcarà el play-off”, explica l'entrenador del Badalona, Manolo González, que creu que s'ha de tenir el cap fred després de la derrota de diumenge a casa contra el Llagostera: “Ara hem de tenir calma i saber que estem en una situació per la qual es canviarien tant el Vila-real B com l'Atlètic Balears o l'Hèrcules.”

Calendari de contrastos

Els darrers tres rivals del Badalona en la lliga viuen situacions molt contrastades. El pròxim és el València Mestalla, que és tercer i vol consolidar aquesta posició. Un enfrontament directe que, a més, es disputarà a Mestalla i no a la ciutat esportiva de Paterna. “Haurem de plantejar bé el partit, estar tranquils i intentar no fallar”, valora González. El partit següent és molt diferent. L'Eldenc, que ja ha baixat i té una plantilla de mínims després de l'escàndol de les apostes, visita Badalona per disputar un partit en què fallar està prohibit. El rival té molt menys potencial. L'últim partit, en canvi, serà força més exigent, sempre que l'Atlètic Llevant no hagi baixat ja matemàticament. El filial granota lluita ara mateix per eludir el descens directe i disputar la promoció de permanència, una fita que podria mantenir en la darrera jornada, que es jugarà a Bunyol. El principal maldecap de Manolo González per a aquests partits és la manca d'encert: “Em preocupa la falta de gol, tenint en compte el desgast i el nombre d'ocasions que generem.” Com a argument per a l'optimisme hi ha el duel directe entre els dos perseguidors en la penúltima jornada. Aquell dia o bé el Vila-real B o bé l'Atlètic Balears deixaran de sumar alguns punts.

Els implicats
3r | València B
60 punts
4t | Badalona
56 punts
5è | Vila-real B
56 punts
6è | Atl. Balears
55 punts
El calendari
València Mestalla - Badalona
El Badalona visita el camp de l'equip que té just per sobre, que després de guanyar a Elda ha fet un coixí de 4 punts. El Vila-real B visita l'Alcoià i el Balears rep l'Hèrcules.
Badalona-Eldenc
L'Eldenc ja fa setmanes que ha baixat i, després de l'escàndol de les apostes, la plantilla ha perdut encara més potencial. Vèncer és obligat. D'altra banda, el Vila-real B i el Balears s'enfronten entre ells.
Atlètic Llevant - Badalona
És molt probable que el filial del Llevant es jugui en aquest partit les possibilitats d'obtenir la permanència. D'altra banda, el Vila-real B visita el Mallorca B i el Balears rep l'Alcoià.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)