3a divisió FEF

En el moment més indicat

3a divisió. La Jonquera va sortir del descens amb un triomf vital contra el Manlleu (2-1) i amb Aleix Feixas com a bigolejador. Va ser el primer partit en tot el curs amb més d'un gol dels fronterers

La Jonquera no es dona per vençut i diumenge passat va sumar una victòria revitalitzant contra el Manlleu (2-1), rival directe a la zona baixa de la taula. Amb el triomf, els fronterers van tornar a sortir de la zona de descens directe (abans del duel la Jonquera hi havia entrat per primera vegada aquest curs després de sumar només dos punts dels últims trenta), una alenada d'aire fresc que dona confiança i moral al conjunt dirigit per Enzo Galli de cara al tram final del campionat. Diumenge el més important eren els tres punts en joc, però a més la Jonquera va aconseguir per primera vegada marcar dos gols en un partit (les set victòries anteriors havien estat per 1-0 o 0-1) i, evidentment, també va assolir la primera remuntada de la temporada.

“La victòria de l'altre dia ens va donar ales, la necessitàvem. Si perdíem crec que estàvem sentenciats, però guanyant vam sortir del descens i, a més, vam avançar el Manlleu. Vam marcar dos gols per primera vegada i vam ser capaços de capgirar el resultat, no vam abaixar els braços en cap moment i l'equip està animat i optimista de cara a assolir la permanència”, explica el davanter Aleix Feixas, autor dels gols contra el Manlleu i que, amb tres dianes, va igualar Coro i Isma (ja no formen part de l'equip) com a màxims golejadors del conjunt fronterer.

Tot i l'impuls que li va donar l'última victòria, la Jonquera, dissetè classificat amb 35 punts i a un de la zona vermella, sap que haurà de fer-ho molt bé ens els últims tres partits que queden per disputar-se (els blanc-i-verds han de visitar l'Ascó (diumenge) i el Santfeliuenc (J. 38) i rebre el Júpiter (J. 37) per tenir més possibilitats de permanència, ja que segurament s'hauran de tenir en compte algun dels temuts descensos compensats. “Ara queden nou punts en joc i hem d'intentar sumar els màxims possibles, ja que amb els descensos compensats que hi puguin haver no podrem estar del tot tranquils de cap manera i haurem d'estar-ne pendents fins al final de la temporada. Ha quedat demostrat que no hi ha cap rival fàcil; aquesta setmana anirem al camp de l'Ascó i sabem que serà molt complicat perquè ells encara aspiren a entrar en el play-off d'ascens, i els dos últims partits són contra dos rivals de la nostra lliga que haurem de guanyar sí o sí”, continua Feixas.

El davanter, que precisament va reaparèixer en l'última jornada després de dos partits lesionat (contra el Manlleu va entrar en el minut 51 substituint Marc Vilà, que va començar com a fals punta), destaca el plantejament més ofensiu que té la Jonquera des de l'entrada d'Enzo Galli a la banqueta: “El tècnic ens ha inculcat una filosofia de joc molt clara i la plantilla hi creu i n'està convençuda, volem tenir més la pilota i generar joc a través dels jugadors que tenim. En la situació en què estem necessitem atacar, atacar i atacar, i ara sembla que ho estem aconseguint més.”

EL QUE QUEDA

3
jornades per al final,
en les quals la Jonquera ha de visitar l'Ascó (diumenge) i el Santfeliuenc (J. 38), i rebre el Júpiter (J. 37)

S'ANIMEN

Les set victòries anteriors de la Jonquera aquesta temporada havien estat per 1-0 o 0-1

LES REACCIONS

Queden 9 punts en joc i hem de sumar els màxims possibles pels descensos compensats
Aleix Feixas
davanter de la jonquera

PATIR FINS AL FINAL

Els possibles descensos compensats obliguen els de Galli a excel·lir en el tram final
La victòria de l'altre dia ens va donar ales, la necessitàvem. Si perdíem crec que estàvem sentenciats, però ara l'equip està animat i optimista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)