Girona

Cifu i deu més

Girona. L'andalús, que només ha jugat 13 minuts en els últims dotze partits, és l'únic carriler disponible per a Lugo. Machín va provar Pablo Marí ahir per l'ala esquerra

Només ha jugat una estoneta (13 minuts a Oviedo) en els últims dotze partits, però Cifu té el lloc assegurat diumenge a Lugo, llevat que es lesioni. Tota la resta de carrilers de la primera plantilla estan fora de combat (s'intenta recuperar Mojica, però ahir ni tan sols va aparèixer a la gespa de Montilivi en el retorn del Girona als entrenaments). Sense els sancionats Aday i Maffeo ni el lesionat Coris (dimarts vinent serà operat a la clínica Sagrat Cor de Barcelona de la lesió al colze i estarà dos mesos de baixa), les alternatives són fer un invent al carril esquerre (ahir Machín hi va provar Pablo Marí) o recórrer al filial: els jugadors del Peralada Sergi Álamo i Chele van participar en la sessió que va discórrer entre l'annex i l'estadi.

“Personalment és una situació complicada perquè són molts partits sense comptar per al mister”, va admetre Cifu. El carriler va tenir moltíssim protagonisme en la seva primera etapa al Girona el curs 2013/14 (41 partits de 44 possibles), res a veure amb el paper actual (17 partits de 35). “El mister confia més en altres companys, però som professionals i ho hem d'acceptar. I treballar per estar preparats quan arribi l'oportunitat. El que és clar és que la plantilla és competitiva i àmplia, i també que tots remem en la mateixa direcció i cap a un mateix objectiu.”

Cifu té clar que tocarà patir a l'Anxo Carro. “No hi ha cap camp fàcil, però el del Lugo és especialment complicat perquè ells són un equip que juga molt bé a futbol i, a més, aquest cap de setmana esgotaran les possibilitats de classificar-se per al play-off, cosa que encara els farà més perillosos”, afirma el carriler. “Sabem que el partit serà dur i que patirem, però també tenim arguments per fer-los patir a ells”, conclou.

L'OPORTUNITAT

“Personalment, la situació és complicada, però tots remem en la mateixa direcció”

EL PANORAMA

Mojica no es va entrenar ahir i sí que ho van fer Chele i Álamo, del Peralada

DOS MESOS DE BAIXA

Sebas Coris serà operat dimarts a l'hospital Sagrat Cor de Barcelona de la lesió al colze

Sandaza: “No jugaré pensant en aquell Girona-Lugo”

Fran Sandaza va jugar al Lugo el curs 2013/14. Del seu pas pel club gallec va ser més cridanera la falta d'entesa que va tenir amb l'entrenador (Quique Setién) que no pas els números que va signar (5 gols en 26 partits). Serà la segona vegada que Sandaza tornarà a l'Anxo Carro després de la seva marxa. I ja signaria que fos com la primera: el Girona hi va guanyar 1-2 l'exercici 2014/15 i el toledà va marcar un gol. “Serà un partit més, igual d'important que el següent o que l'anterior. D'aquella època, al Lugo no hi queda gairebé ningú.” Molt pitjor va ser el partit de la segona volta, el que va tancar la lliga i que va frustrar l'ascens del Girona a primera divisió pel gol dels gallecs en el temps afegit (1-1). “Aquell partit no se me n'anirà mai del cap, però no jugaré diumenge pensant en aquell Girona-Lugo.” Sandaza, però, vaticina un partit complicat a l'Anxo Carro. “El nostre camí és molt diferent al seu, però no hi ha dubte que les seves possibilitats de fer la fase d'ascens depenen de guanyar-nos. I el del Lugo sempre és un camp molt complicat. El tenen ben estudiat i fan un futbol molt de toc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)