Territorial

Una victòria amb ‘delay'

1a catalana. El comitè de competició dona la raó a l'Horta pel que fa a la seva impugnació del partit contra el Sants i permet als de Xavi Molist tornar a recuperar avantatge en la primera posició

La situació era la somiada per qualsevol espectador neutral; el bon moment de forma del Sants, unit a les dues derrotes consecutives de l'Horta i l'Andorra havia comprimit la lluita per l'ascens en el grup 1. Però la resolució del comitè de competició, que ahir va donar la victòria a l'Horta en el seu duel contra el Sants, va trencar el triple empat a 54 punts en el lideratge. Els de Xavi Molist van impugnar el derbi perquè, per error, els santsencs van jugar uns segons amb dotze jugadors després que Geri entrés al camp un cop havia estat substituït. I després de gairebé tres setmanes i de traslladar l'expedient al col·legiat del partit, el comitè va fallar a favor de l'Horta, que recupera així un avantatge de tres punts al capdavant de la taula, sis respecte al Sants, ara tercer. Entre els dos equips hi ha l'Andorra, a tres punts de tots dos.

El Santboià, clar favorit

En el grup 2, la situació en la zona alta és un pèl diferent, tot i que també és difícil d'analitzar: aquí no hi havia partits pendents de resolució, però sí que hi ha equips que encara han de descansar. El Santboià, això sí, és el que més ben situat està abans d'arrencar aquest tram final. Després de vèncer el Balaguer en el duel entre teòrics favorits al principi de temporada, té un altre duel directe contra el Sant Cristòfor aquesta jornada. En cas de vèncer s'asseguraria gairebé la promoció d'ascens, ja que només tindria el Reus B –amb un partit menys– com a rival.

LA DADA

6
punts
separen ara l'Horta i el Sants, després que el comitè de competició donés la raó als blancs.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)