Territorial

El Sants arribarà fins a l'última instància

1a catalana. El conjunt santsenc apel·larà la decisió del comitè

L'Horta-Sants encara no ha acabat. Després que dimecres el comitè donés a conèixer la resolució que dona la raó i els tres punts a l'Horta, el Sants ja ha anunciat que anirà fins al final per mirar què els tornin el que ells creuen just. “Estem decebuts perquè estem convençuts que tenim raó”, se sincera el tècnic blanc-i-verd, Tito Lossio, que veu com la decisió del comitè té una gran incidència en la classificació: “No només són els tres punts que ens treuen, sinó els que els sumen a l'Horta. I a més, en el moment de la lliga en què estem.”

Al conjunt blanc-i-verd estan convençuts que si l'àrbitre hagués reconegut que va ser ell qui va donar permís al jugador per entrar el camp seguirien tenint els tres punts. “Però és que a les imatges es veu clarament que és així”, es lamenta Lossio. “Ahir [per abans-d'ahir] els jugadores estaven molt tocats, no es volien ni entrenar. Esperem que no ens afecti”, conclou el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)