Nàstic

futbol

Segona divisió A

El valor doble del derbi

Nàstic-Reus. Els tècnics valoren el pes que pot tenir la victòria tant en l'aspecte moral com en el classificatori. “Qui guanyi farà un pas de gegant per la permanència”, afirma Merino

“Guanyar és molt important, qui ho faci dels dos equips farà un pas de gegant.” L'entrenador del Nàstic, Juan Merino, té molt clar que el derbi de dilluns que ve pot marcar la temporada. El conjunt grana hi arriba en una dinàmica ascendent, mentre que la tendència que segueix el Reus és negativa. Això, però, en partits com el que es viurà aquesta jornada al Nou Estadi tindrà menys pes que en altres circumstàncies. Així ho afirmen els dos tècnics. “Més enllà de la classificació, aquest és un matx diferent, és cert que la dinàmica fa que un equip arribi millor, però normalment hi ha molta igualtat en aquest tipus de partits”, diu Merino, unes paraules que Natxo González rubrica: “El Nàstic en la segona volta té números d'equip de posicions de privilegi i nosaltres no, però en futbol mai no saps què pot passar.” Els dos tècnics, d'altra banda, coincideixen en una altra cosa: “No ens conformem amb l'empat.”

De Sevilla al Camp

Merino viurà el seu primer derbi del Camp de Tarragona. De derbis, però, ja n'ha viscut uns quants a Sevilla amb el Betis. L'ara entrenador del Nàstic els compara i els posa a un nivell similar. “Aquests sempre són partits de més de tres punts, per categoria el derbi [de Sevilla] és diferent, però no ho és pas per grandesa. Aquí també veig que la gent té moltes ganes que el seu equip guanyi. A més, ens hi juguem la permanència, hi ha una gran igualtat amb el Reus i hem de donar el màxim per guanyar.” Això sí, tot i la dimensió del partit, Natxo González l'ha preparat amb normalitat: “De portes cap endins, treballem com sempre.”

LES FRASES

Aquest derbi és diferent del de Sevilla quant a categoria, però no quant a grandesa
Juan Merino
entrenador del nàstic
Arribem amb dinàmiques diferents, però en futbol mai no saps què pot passar
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)