Girona

El Llevant ja té l'ascens a la butxaca

A primera. Els blaugrana certifiquen el retorn a l'elit amb sis jornades d'antelació

Es veia a venir. En la quarta jornada el Llevant es va situar en la primera posició i des de llavors no ha afluixat. Una setmana rere l'altra els valencians han demostrat estar molt per sobre de tots els rivals de la categoria i han marcat un ritme que absolutament ningú ha pogut seguir. Per això, que els granota aconseguissin ahir l'ascens gràcies a la victòria contra l'Oviedo (1-0) no va sorprendre ningú, però no va evitar que València vivís una festa de les grosses després de tornar a l'elit només un any després de viure un descens molt dolorós.

La superioritat del Llevant ha estat tan gran que l'ascens li ha arribat quan encara queden sis jornades per acabar la lliga. Tot i la precocitat de l'èxit, però, no ha pogut superar el rècord del Valladolid del 2006/07, quan va pujar quan faltaven vuit jornades després d'encadenar 29 jornades sense perdre. El que sí que està a les mans dels de Juan Ramón López Muñiz és aconseguir el rècord de punts de 2a A, que ara mateix té el Deportivo de la temporada 2010/11 en què va aconseguir 91 punts, ja que els valencians en tenen 77 quan encara se n'han de disputar 18. El dubte, però, serà veure si ara l'equip sí que afluixa.

DES DE L'INICI

Es va situar líder en la quarta jornada i des de llavors ha marcat sempre el ritme

EL REPTE

91
punts
és la màxima puntuació a 2a A (Dépor 2010/11). El Llevant en té 77 quan en queden 18 en joc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)