Girona

Luis César Sampedro

“Hem pagat cars els errors”

Contrariat després de confirmar-se la derrota del seu equip contra el Girona (1-2), Luis César Sampedro va atendre els mitjans de comunicació a la sala de premsa de l'estadi Anxo Carro de Lugo. L'entrenador gallec va ser molt pràctic a l'hora de resumir el partit, i va centrar la seva atenció sobretot en la primera jugada. “Hem començat de la pitjor manera possible contra un dels rivals més complicats de la categoria”, va assenyalar Sampedro sobre el gol en pròpia porta, i va afegir: “No ha estat només el gol, sinó que hem comès massa errors durant tot el partit, alguns de greus, i els hem pagat molt cars, perquè nosaltres tampoc hem estat gens encertats.”

Tot i que la derrota deixa el Lugo en una situació complicada en la lluita per entrar al play-off –novè a cinc punts del sisè–, el tècnic de Pontevedra no perd l'esperança i assegura lluita fins al final. “Tenim uns quants partits complicats com el d'avui en aquest tram final, però si aconseguim fer força punts encara tenim possibilitats de classificar-nos per a la fase d'ascens encara que sigui com a sisens, perquè també queden molts enfrontaments directes i és impossible preveure el que passarà. Sempre ens quedarà l'última bala”, va assegurar el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)