Territorial

Després de frenar toca accelerar

1a catalana. Després de sumar només un punt en les últimes dues jornades de lliga, el Llagostera B visita el camp del Lloret (17 h) disposat a acostar-se a les dues primeres posicions

El Llagostera B ha tingut dues ensopegades seguides en les dues últimes jornades de lliga, ja que primer va perdre al camp del penúltim classificat, l'Avià (1-0), i el cap de setmana passat va empatar a casa contra el Girona B (1-1), onzè. Tot i el petit sotrac, el filial llagosterenc encara continua viu en les aspiracions d'enllaçar amb les dues primeres posicions, ja que el conjunt dirigit per Pep Triadú és quart amb 51 punts, a només tres de l'Andorra (segon) i a set del líder, l'Horta, dos equips que casualment avui s'enfronten (entremig hi ha el Sants, tercer amb 52 punts). És per això que el Llagostera B encara es veu amb possibilitats de fer-la grossa i afronta les últimes quatre jornades de campionat amb esperança. Per continuar somiant amb els dos primers llocs el filial blaugrana no pot fallar avui en el duel gironí al camp del Lloret (a les 17 h), que ja fa setmanes que té la feina feta i està instal·lat en una còmoda setena posició amb 44 punts. L'equip d'Edu Urdiales ha encadenat tres partits sense guanyar (2 punts dels últims 9 en joc).

El Girona B i el Farners

Els altres dos representants gironins en la categoria, el Girona B i el Farners, jugaran demà els seus respectius partits. Els de Santa Coloma, novens amb 41 punts després d'enllaçar tres empats, visitaran el camp del Sant Joan Montcada (a les 12 h), mentre que el filial del Girona rebrà el Martinenc (a les 12 h) disposat a allargar la bona dinàmica. Els gironins, onzens amb 36 punts, fa quatre partits que no coneixen la derrota, després de sumar vuit punts dels últims dotze possibles.

ENCARA ÉS POSSIBLE

El Llagostera (4t) té l'Andorra (2n) a 3 punts i l'Horta (1r) a 7, dos equips que avui s'enfronten

EN ZONA TRANQUIL·LA

El Lloret (7è) té la feina feta des de fa setmanes i ha enllaçat tres partits sense guanyar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)