3a divisió FEF

Una jornada que pot ser decisiva

3a divisió. L'Olot serà campió si suma un punt, el Peralada vol esgotar les últimes possibilitats pel lideratge i la Jonquera aspira a fer un pas més cap a la salvació

Queden només dues jornades per al final del campionat i encara molts equips de la tercera divisió tenen coses en joc. Pel que fa als cinc representants gironins en la categoria, només el Palamós i el Figueres no s'hi juguen gaire res en els últims dos enfrontaments, tot el contrari que l'Olot i el Peralada, encara immersos en la lluita pel lideratge, i la Jonquera, que manté ben vives les possibilitats de permanència.

L'Olot ho té a tocar

El frenètic frec a frec que mantenen l'Olot i el Peralada per la primera posició arriba als últims episodis. Qui ho té millor per acabar líder és el conjunt olotí, que tan sols necessita sumar un punt avui a casa contra el Castelldefels (17h) per celebrar el campionat. Tot i així, l'Olot no es vol avançar als esdeveniments i no es refia de la privilegiada situació que té en la taula. “Tenim una gran oportunitat, però hem d'anar amb prudència, humilitat i respecte. Ens hi hem de deixar l'ànima, espero que no ens adormim i fem les coses com toca, és un marc molt bonic, a casa i amb l'afició, però n'he vist de tots els colors. El Castelldefels s'està jugant la salvació i voldrà ser efectiu i pràctic”, comenta l'entrenador de l'Olot, Ramon Calderé, que tindrà les baixes dels sancionats Uri Santos i Èric Vilanova i el dubte de Kike Sánchez.

D'altra banda, el Peralada sap que ho té molt complicat per recuperar el lideratge, ja que l'Olot hauria de perdre els últims dos partits i els peraladencs, sumar els sis punts que queden en joc. És per això que el conjunt dirigit per Arnau Sala prefereix no fer-se il·lusions, i s'ha marcat l'objectiu de donar-ho tot fins al final del campionat, començant pel partit d'avui a casa contra l'Ascó (17 h). “No crec que l'Olot perdi dos partits, no podem esperar un miracle. Tot i així, anirem a guanyar els dos partits que queden”, explica el tècnic del Peralada, que tindrà les baixes dels lesionats Coro, Serrano, Draman, Víctor Alonso i Nacho Ruiz.

Il·lusió màxima

La Jonquera ha reaccionat i arriba al tram final de lliga amb possibilitats fermes d'assolir la permanència. Els fronterers, dissetens amb 38 punts i a un de la zona de descens directe, encadenen dues victòries i avui buscaran la tercera a les Forques contra el penúltim, el Júpiter (17 h), un equip al qual només li val el triomf per conservar esperances de salvació. “Les dues últimes victòries ens han alliberat i ara volem superar el Júpiter, que també s'hi juga la vida. Hem d'intentar acabar al més amunt possible pel que pugui passar, i l'objectiu és mirar d'atrapar els dos equips que estan amb 39 punts [el Castelldefels i la Muntanyesa], diu l'entrenador, Enzo Galli, que té el dubte de Joan Pons.

Amb la feina feta

El Palamós, vuitè, enllaça tres derrotes i ja fa dies que no té possibilitats de jugar la promoció d'ascens. Tot i així, els de Joan Mármol esperen competir davant de la seva afició avui contra l'Europa (17h). “Volem guanyar per treure'ns el mal gust de les tres últimes derrotes. Esperem fer un bon partit contra un rival que ens posarà les coses difícils”, comenta el tècnic Joan Mármol, que s'acomiadarà de l'afició palamosina. Àlex Cano, lesionat, serà l'única baixa.

Tampoc té res en joc el Figueres, novè, a banda de donar una bona imatge al camp del Sant Andreu (12h). “Hem de trobar la motivació, perquè som el Figueres i hem de defensar la nostra idea de joc i l'escut. L'objectiu és competir al màxim”, diu l'entrenador de la Unió, Chicho Pèlach, que tindrà tres baixes per sanció: Maik, Ferrón i Masó.

LA PRÈVIA

Tenim una gran oportunitat, però hem d'anar amb prudència, humilitat i respecte
Ramon Calderé
entrenador de l'olot
Els dos últims triomfs ens han alliberat i ara volem superar el Júpiter, que també s'hi juga la vida
Enzo Galli
entrenador de la jonquera
No crec que l'Olot perdi dos partits, no podem esperar un miracle. Tot i així, volem guanyar
Arnau Sala
entrenador del peralada
Volem guanyar per treure'ns el mal gust de les tres últimes derrotes. L'Europa ho posarà difícil
Joan Mármol
entrenador del palamós
Hem de trobar la motivació, perquè som el Figueres i hem de defensar la idea de joc i l'escut
Narcís, ‘Chicho', Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)