Reus

El repte de la regularitat

Reus. El conjunt roig-i-negre, reactivat pel triomf en el derbi, té la fita d'encadenar dues victòries, fet que no aconsegueix des de l'octubre

El Reus rebrà demà el Saragossa (20.30 h) amb la moral renovada després de la victòria agònica en el derbi de dilluns. Ara, però, Natxo González vol que els seus s'abstreguin de l'eufòria i se centrin a trobar una línia regular. “El nostre objectiu és encadenar una segona victòria, que a aquestes altures de la temporada és molt important”, va explicar ahir el basc, que adverteix que el repte no serà senzill: “Al davant no hi tindrem qualsevol rival, hi tindrem el Saragossa.” Els del Baix Camp, doncs, buscaran una fita que no han aconseguit des de l'octubre passat: encadenar dues victòries. Per mirar d'aconseguir-ho, Natxo González ha recuperat Ángel Martínez, que ja està a punt per tornar a jugar. En canvi, l'entrenador no podrà disposar de López Garai, que té un trencament fibril·lar del soli de la cama dreta, ni de Pichu Atienza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)