Girona

Juan Antonio Anquela

“Hem empès fins al final”

L'Osca va veure trencada una sèrie de dotze jornades sense perdre, i una altra d'onze visites puntuant. Juan Antonio Anquela, però, va marxar satisfet del seu equip. “He vist un partit força més igualat del que diu el resultat. En un minut s'ha complicat tot, però hem empès fins al final i no hem empatat de miracle”, va explicar l'entrenador de l'Osca. “Al final ells han tingut possibilitats i han acabat marcant, però és normal perquè ja hem cremat les naus. Ho hem intentat fins a l'últim segon, i per mi això ja és suficient.”

Anquela va lamentar els dos gols encaixats de manera tan seguida. “No sé si per excés de nervis, però hem comès dos errors garrafals que el rival ha aprofitat. I això que, fins a l'1-0, no recordo cap ocasió del Girona”. Amb el 2-1, l'Osca ho va intentar en la segona part: “Ens ha faltat una mica més de clarividència en els metres finals, però no era fàcil, perquè el rival estava ben organitzat defensivament. Ells sabien que era un partit molt important i l'han llegit bé, tancant-se amb ordre”, va admetre l'exentrenador de l'Alcorcón. “És veritat que no hem disposat d'ocasions realment clares, però sí aproximacions”, va exposar l'entrenador, que veu el Girona a primera divisió la temporada vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)