2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Enfonsats per l'etern rival

Descens matemàtic. El Barça B posa fi a les esperances de l'Espanyol B i envia el filial periquito a tercera divisió amb dues dianes en el tram final del partit (78' i 90')

L'Espanyol B va caure en el derbi de filials i ja és equip de tercera divisió després de certificar el descens matemàtic amb l'empat de l'Atlètic Llevant. El Barça B, que ja estava classificat com a primer de grup en la promoció d'ascens, no va tenir pietat en el derbi i va signar el tretzè partit consecutiu sense conèixer la derrota. Per tant, afrontarà el play-off d'ascens en un dels millors moments de la temporada.

El partit va començar amb els jugadors de l'Espanyol B fent el passadís al Barça B, que la setmana passada es va proclamar campió de lliga. Això sí, va ser un detall a mitges, ja que gairebé cap futbolista blanc-i-blau va aplaudir els de Gerard López. Tot i així, a partir del moment en què l'àrbitre va assenyalar l'inici, va començar la intensitat, però amb un guió ben marcat: els locals generaven ocasions a través de bons contraatacs, mentre que els homes de Gerard López eren amos i senyors de la possessió, encara que sense generar gaire perill a la porteria d'Andrés.

Quan només s'havien disputat vuit minuts de joc, el blanc-i-blau Carles Soria, un dels jugadors més actius de la primera part i un dels més destacats aquesta temporada, va estar a punt d'inaugurar el marcador després d'una bona incursió per la banda. Més tard, el mateix lateral ho va intentar amb una mitja xilena que se'n va anar per sobre del travesser. Arran d'aquestes ocasions, el Barça B va reaccionar, i va buscar amb insistència la banda esquerra i, sobretot, les pujades del juvenil Cucurella. Els blaugrana també ho van provar amb els habituals un contra un de Perea contra Iago Indias, però les úniques oportunitats van venir de dos xuts des de la frontal de l'àrea dels atacants Marc Cardona i Alfaro.

Empat trencat al final

El primer avís seriós després de la represa va ser del local Álex López, que no va aprofitar una mala passada del porter blaugrana Varo. L'intercanvi de cops va continuar i més tard van respondre els visitants amb un xut d'Alfaro que es va estavellar al pal. Però el partit es va condicionar un cop el col·legiat va assenyalar penal sobre Marc Cardona, que Gumbau es va encarregar de transformar en gol. A més, Manchón, i posteriorment Lluís López, van ser expulsats per doble amonestació. El partit no es va acabar de tancar en favor del Barça fins que Aleñá va finalitzar un gran contraatac que va suposar el 0-2 definitiu.

ELS VESTIDORS

Ens ha penalitzat el mateix de tot el curs; si no tenim encert, és molt difícil guanyar partits
David Gallego
entrenador de l'espanyol b
Dono molt valor al triomf. Era un partit marcat des de l'inici i ens manté bé de cara a la fase d'ascens
Gerard López
entrenador DEL BARÇA B

espanyol b 0 barça b 2

ESPANYOL B:Andrés, Iago (Manchón, 46'), Soria, Antonio Cristian, Lluis, Álex López (Bermejo, 75'), Pipa, Melendo, Guille, Rufo i Pibe (Pedrosa, 69').BARÇA B:Alberto Varo, Palencia, Cucurella, Marlon, Borja López, Sarsanedas (Dumbau, 52'), Alfaro (Martínez, 81'), Xemi, Aleñá, Perea (Dani Romera, 52') i Marc Cardona.GOLS:0-1 (78') Gumbau, de penal. 0-2 (90') Aleñá.ÀRBITRE:Sureda Cuenca.T.G.:als locals Iago, Lluís, Manchón, Álex López, Soria i Bermejo; i als visitants Xemi, Marlon, Sarsanedas, Alfaro, Borja López, Palancia i Cucurella.T.V.:als locals Manchón (78') i Lluís López (85'), per doble amonestació.PÚBLIC:uns 1.500 espectadors a la ciutat esportiva Dani Jarque.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)