3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

Cinc gols pel cinquè títol

Campió. L'Olot clava una maneta al Castelldefels en un partit plàcid en atac i guanya la cinquena tercera divisió de la seva història. Compleix el primer objectiu del curs i ja pensa en l'ascens

La via més ràpida per aconseguir tornar a l'origen, la segona B, s'amagava rere el trencant del campionat de lliga, i l'Olot ja l'ha trobat. Se'l va passar fa quinze dies contra el Peralada, però ahir va posar la cinquena i hi va arribar. Va endossar una maneta de gols al Castelldefels, que es va veure obligat a fer parada a l'estadi municipal sense desitjar-ho, i va celebrar el primer èxit de la temporada amb la seva gent. L'Olot s'ha proclamat campió de tercera per cinquena vegada en la seva història i s'apropa a només dos partits de l'ascens. La drecera està traçada.

L'estadi municipal va tornar a ser el de les grans ocasions. Més de 1.800 espectadors van tenyir les graderies de vermell i van gaudir de valent en un partit que l'Olot va dominar, si bé el Castelldefels hi va posar petites dosis d'emoció. Amb un joc directe i ocasions puntuals molt clares, l'equip de Miki Carrillo va convertir Albert Quintanas en protagonista. Ja ho era abans de començar el partit, quan va entrar de sorpresa a l'alineació per culpa de les molèsties al colze de Xavi Ginard, però encara ho va ser més quan va salvar el 0-1 visitant. Especialment meritòria va ser l'aturada a Jordi Cano, que va veure com el porter es feia gran davant seu quan tenia tota la porteria per a ell (23').

L'Olot no va trigar gens a treure's la por de sobre i va respondre a l'intent del Castelldefels amb la seva millor arma: Marc Mas. El killer va tornar a aparèixer el dia més indicat. Primer, va avisar amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal (24') i, després, va marcar (29'). Va rematar amb el peu, a l'àrea petita, una centrada de Tito Malagón i va aplanar el camí cap al títol. No només va marcar el 0-1, sinó que també va firmar el 0-2 en els primers minuts de la segona meitat. Es va quedar sol davant de Manu Martín i va definir una jugada de pissarra servida per Hèctor Simon (49').

S'agraden

Hèctor i Mas, Mas i Hèctor. La victòria va ser fruit d'un treball col·lectiu, però ells dos es van repartir l'autoria dels gols. El migcampista va fer el tercer de la manera que més li agrada: amb un bon xut, arribant des de la segona línia i després d'una gran combinació en equip (56'). I no en va tenir prou; va treure l'olfacte golejador que ha tingut aquesta temporada a tercera i va marcar el quart al més pur estil d'un davanter centre. Es va intercanviar els papers amb Marc Mas i el silenc li va fer una centrada que ell va rematar llançant-se en planxa (67').

L'Olot va fer la tarda encara més rodona amb el cinquè gol i el hat-trick de Marc Mas (73'), i el Castelldefels va ser un convidat de pedra en la primera festa olotina del curs.

ELS VESTIDORS

Avui és un dia per gaudir perquè és molt maco. Aquest equip sempre que ha caigut s'ha tornat a aixecar perquè és un gran grup
Intentarem pujar a la primera eliminatòria. Portem molts quilòmetres a les cames
Ramon Calderé
entrenador de l'olot

olot 5 castelldefels 0

OLOT:Quintanas; Blázquez (Banús, 70'), Jose, Escucero, Micaló (Bigas, 61'); Abel Solé, Roger, Hèctor Simon; Dembo, Tito (Sergio, 63') i Marc Mas.CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito, Javi Calvo, Morales (Jaume, 54'), Marc Martínez, Alegre; Joan Inés (Bauli, 54'), Òscar Garcia; Jordi Cano, Maldonado i Sergi Moreno (Jorge Sánchez, 66').GOLS:1-0 (25') Marc Mas. 2-0 (49') Marc Mas. 3-0 (56') Hèctor Simón. 4-0 (67') Hèctor Simón. 5-0 (73') Marc Mas.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:als locals Hèctor Simon, Roger i Jose; i als visitants Òscar Garcia, J. Calvo i Alegre.PÚBLIC:1.818 espectadors.

Marc Mas arriba als 30 gols

Marc Mas va començar la temporada a un nivell estratosfèric i la va continuar encara millor fins que va aconseguir marcar 27 gols en les primeres 29 jornades. Uns números que parlen per si sols. Des de llavors, però, el davanter de Sils s'havia estancat i havia encadenat set partits sense veure porteria. De molt, la seva pitjor ratxa de la temporada –abans només havia estat tres partits seguits sense marcar–. Ahir, però, Mas va trencar la mala ratxa de la millor manera possible; amb un hat-trick que va encarrilar la victòria i el títol per a l'Olot, i que li va servir per arribar als 30 gols aquesta temporada.

Amb el d'ahir, l'Olot va sumar el seu cinquè títol de 3a al palmarès, després d'haver guanyat els dels cursos 1955/56, 1966/67, 1982/83 i 2012/13. Només en l'últim, els olotins van aconseguir l'ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)