2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

L'Hospi manté l'esperança

Salvar-se encara és possible. Un gol de falta del capità Dani Fernández permet que els riberencs arribin a l'última jornada amb possibilitats de disputar l'eliminatòria de permanència

L'Hospi va aconseguir ahir contra el Llagostera set dies més de crèdit segons les matemàtiques. En un partit menys intens del que es podia esperar entre dos equips que s'hi jugaven la vida, els riberencs van colpejar ben aviat i van administrar un avantatge que els permet aspirar a jugar la fase de permanència. El Llagostera, per la seva banda, certifica del tot la permanència.

Això, després d'un partit que va començar amb sis minuts de retard respecte al de l'Atlètic Llevant, rival directe de barcelonins i gironins en la lluita per la salvació. Sobre la gespa, respecte inusitat sobretot per part d'un Llagostera que mai no va fer sensació de perill. Les tres primeres ocasions, de fet, van ser dels homes de Jordi Canals –així constava en el full oficial d'alineacions–, però ni Fabiani, ni Salinas, ni Teo Tirado van tenir encert. Sí que en va tenir Dani Fernández, que amb cama dreta va executar a la perfecció una falta directa davant la mirada de Moragón (20'). El gol va alentir –encara més– el partit i el Llagostera només va acariciar el gol en un centrada lateral que Samu no va arribar a connectar (31').

Després de la represa, de nou monòleg de l'Hospitalet. Higón i Lucas Porcar van topar amb les bones intervencions del porter llagosterenc Moragón, i Dani Fernández va estar a punt de sentenciar després d'una bona assistència de Porcar (71'). D'aquí al final, pèrdues de temps constants que van generar un afegit de set minuts en què el Llagostera va optar per conservar la pilota en zona defensiva mentre la parròquia local confirmava l'agermanament amb uns “olés”.

ELS VESTIDORS

S'ha d'agrair com hem competit contra un gran rival. Encara estem vius i hem de ser optimistes
Jordi Gibert
entrenador de l'hospitalet
Ens hem tret un pes de sobre. Estem molt contents per la permanència; s'ha acabat el patir
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

L'HOSPITALET 1 LLAGOSTERA 0

L'HOSPITALET:Oliveros, Dani Fernández, Teo, Selvas (Benji, 29'), Savall, Juste, Porcar, Edipo, Higón, Salinas (Galán, 60') i Fabiani (Rubio, 78').LLAGOSTERA:Moragón, Masó (Manu Gavilán, 81'), Fuster, Samu, Diego, Vivi, Rafa Jordà (Marc Fernández, 53'), Pitu, Manel, Marc Martínez i Maynau (Rubén Martínez, 71').GOLS:1-0 (19') Dani Fernández.ÀRBITRE:Martínez Santos.T.G.:als locals Juste i Oliveros; i als visitants Diego, Marc Martínez i Masó.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 700 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)