Girona

El marge permet somiar al Getafe

El rival. Els madrilenys es desmarquen d'una lluita aferrissada pel ‘play-off', amb vuit punts més que el setè, i mantenen l'expectativa d'atrapar el Girona

Amb el Tenerife i el Cadis deu punts per sota, el Getafe ha quedat com l'únic aspirant clar a prendre la segona plaça d'ascens directe al Girona. Els madrilenys, a set punts –més el goal average– del Girona, estan en un estat de forma molt òptim, ja que han obtingut cinc victòries i dos empats en les set últimes jornades. Amb quinze punts pendents en joc, els de Bordalás necessitarien afinar molt i que el Girona fallés en tres partits. La desmarcada que han fet els madrilenys respecte als equips que tenen per sota els ajuda a somiar.

La lluita per accedir a la zona de play-off és aferrissada. El Valladolid, que ha fet 7 dels últims 9 punts, hi ha entrat de ple. Els de Paco Herrera han atrapat l'Oviedo (vuitè) i són a dos punts de la zona de play-off, marcada per l'Osca. El Tenerife i el Cadis tenen cinc punts de marge i no es poden despistar. En canvi, el Getafe ja ha agafat un marge de vuit punts, que els permet tenir molt a l'abast el primer objectiu. El tècnic, Pepe Bordalás, és més aviat prudent. “Anem pas a pas, i el pròxim objectiu és el Sevilla Atlético. És la nostra màxima, i no podem pensar més enllà”, va explicar Bordalás, que va valorar el marge respecte al setè: “És un bon marge, però no definitiu. Queden molts punts en joc i no tenim res assegurat. Quan ho tinguem matemàticament, en podrem parlar. Encara no hem aconseguit res. Sé el que és la categoria i et pot guanyar qualsevol.” Un pèl més agosarat va ser Alejandro Faurlin, autor del primer gol contra el Còrdova, que sí que va citar el Girona: “La victòria ens acosta una mica més al primer objectiu, el play-off. I volem donar lluita al Girona fins que matemàticament puguem.” L'altre golejador de diumenge, Chuli, prefereix no fer comptes: “No pensem que ens queden cinc partits ni a quants punts està el Girona. Només pensem en el dia a dia. Pot ser una frase feta, però és veritat. Veig l'equip mentalitzat i centrat, i això encara és llarg.”

El Getafe juga divendres al camp del Sevilla Atlético, amb la qual cosa té la possibilitat de pressionar el Girona i situar-se a quatre punts abans de la visita dels de Machín al Llevant.

LES REACCIONS

Ens acostem més al primer objectiu, i volem donar guerra al Girona fins que matemàticament puguem
Alejandro Faurlin
MIGCAMPISTA DEL GETAFE
No pensem que ens queden cinc partits ni a quants punts està el Girona. Només pensem en el dia a dia
Chuli
DAVANTER DEL GETAFE
Tenim un bon marge [per al play-off], però res assegurat. Quan ho tinguem, en parlem. Anem pas a pas, és la màxima
Pepe Bordalás
ENTRENADOR DEL GETAFE
17
punts
dels últims 21 en joc ha assolit el Getafe, amb cinc victòries i dos empats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)