3a divisió FEF

Dues opcions a la banqueta

Palamós. El club s'ha de decidir entre el tècnic del juvenil, Vicenç Fernández, o una altra persona per suplir la figura de Joan Mármol, que diumenge es va acomiadar de l'afició palamosina

El Palamós, amb la feina feta en la lliga des de fa setmanes, ja fa temps que treballa amb vista a la temporada vinent. El que primer vol tenir lligat el club degà de Catalunya és el nou entrenador, ja que Joan Mármol deixarà l'equip després del partit d'aquest diumenge al camp del Vilassar, un duel en el qual els palamosins ja no tenen res en joc més enllà d'acabar competint amb dignitat.

Per a la banqueta el Palamós té ara mateix dues idees, amb l'actual entrenador del juvenil Vicenç Fernández com a principal opció i una altra alternativa que no s'ha fet pública. Així mateix ho va explicar el president de l'entitat, Joan Pau Pérez, diumenge després del partit contra l'Europa.

“Tenim l'opció d'incorporar l'entrenador del juvenil i una altra opció damunt de la taula. Entre aquestes dues possibilitats la junta decidirà en els propers dies la millor opció per al club. Volem continuar el projecte que vam començar l'actual directiva i que el nou tècnic tingui temps suficient per planificar la propera temporada”, va dir Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)