3a divisió FEF

Un pas més per retornar

Campió. L'Olot aconsegueix el seu cinquè títol de lliga i assegura el primer gran objectiu del curs. A partir d'ara, els garrotxins ja pensen en l'eliminatòria de campions per pujar a segona B

L'Olot va guanyar el títol de lliga del grup cinquè de tercera divisió. Els de la Garrotxa ja sumen cinc trofeus en el seu palmarès i, després de perdre la segona B el curs passat, tornaran a lluitar per ascendir i així poder gaudir de nou de la categoria de bronze. L'eufòria es va desfermar al municipal després que el col·legiat xiulés el final de l'enfrontament contra el Castelldefels, i és que, un títol no es guanya cada dia i, el desgast i la fi de la lluita cos a cos amb el Peralada va acabar endolcint més el campionat.

L'equip dirigit per Ramon Calderé celebrarà el títol com cal, però a partir de demà, quan tornin als entrenaments, ja pensaran en l'eliminatòria de campions, la via més ràpida cap a l'ascens, i és que, superant-la, l'equip aconseguirà el gran objectiu: “Volem pujar tan aviat com sigui possible. Acumulem molta feina a les espatlles i no volem allargar el curs un mes més. No s'ha de desaprofitar l'eliminatòria de campions”, comentava el capità, Abel Solé, que en cas d'ascens ja va avançar que penjarà les botes.

Si una cosa té clara el cos tècnic i la plantilla olotina és que els equips filials campions són els rivals que caldrà evitar. Les seves condicions físiques, les qualitats tècniques i els pressupostos elevats sostinguts, en molts casos, per clubs de primera divisió converteixen aquests contrincants en molt perillosos. De moment, fins a sis equips d'aquest estil tenen assegurat el campionat entre els disset grups restants –el Deportivo B, l'Sporting B, l'Atlético B, l'Atlético Malageño, Las Palmas B i el Saragossa B–, però s'hi podrien afegir l'Alavés B i el Betis B, que parteixen com a primers classificats en la darrera jornada de lliga.

En tot cas, cada campió té les seves virtuts i independentment dels filials, equips com la Gimnástica de Torrelavega, la Segoviana, el Cacereño, l'Olímpic de Xàtiva, el Lorca Deportiva, el Peña Sport, el Formentera, el Calahorra i el Talavera de la Reina segur que ho posaran igual de complicat.

Deportivo B
grup 1
Sporting B
grup 2
Gimnástica Torrelavega
grup 3
Alavés B
grup 4
Encara amb possibilitats: el Club Portugalete (2n) i el CD Vitòria (3r)
Olímpic de Xàtiva
grup 6
Atlético de Madrid B
grup 7
Gimnástica Segoviana
grup 8
Atlético Malagueño
grup 9
Betis B
grup 10
Encara amb possibilitats: Arcos CF (2n)
Formentera
grup 11
Las Palmas B
grup 12
Lorca Deportiva
grup 13
Cacereño
grup 14
Peña Sport
grup 15
Calahorra
grup 16
Saragossa B
grup 17
Talavera de la Reina
grup 18

EVITAR ELS FILIALS

Amb pressupostos alts, joves valors i una preparació idònia, els filials són el gran temor

El tercer 5-0 de la temporada

L'Olot va passar per sobre del Castelldefels amb una superioritat incontestable, sobretot durant la segona meitat (5-0). Aquesta és la cinquena vegada que els garrotxins marquen cinc gols a un rival –la primera víctima va ser el Sabadell B, també al municipal, i la penúltima l'Europa, al Nou Sardenya–. Amb el rival buscant esgarrapar algun punt a la desesperada, ja que es jugava bona part de les possibilitats de permanència, Marc Mas va poder guanyar en múltiples ocasions l'esquena de la defensa –va fer un ‘hat-trick'– i va provocar un autèntic descosit. L'actuació grupal de l'Olot va ser brillant, però un altre dels futbolistes que va excel·lir va ser Hèctor Simón. El migcampista va fer un doblet arribant des de la segona línia i ja suma un total de nou gols aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)