3a divisió FEF

Beneïda trentena

3a divisió. Marc Mas posa fi a la seva sequera de set partits sense fer gol per destrossar el Castelldefels amb un ‘hat-trick', arribar als 30 gols en la lliga i ajudar el seu equip a ser campió

L'Olot va aconseguir el títol de tercera golejant i passant per sobre d'un dèbil Castelldefels (5-0). El conjunt dirigit per Ramon Calderé no va tenir una bona entrada al partit, però un canvi de dibuix tàctic –el tècnic de Vila-rodona va apostar per una defensa de tres centrals, però va rectificar per un 4-4-1-1 amb Hèctor Simón molt a prop de l'home més avançat, Marc Mas–, juntament amb la falta d'encert visitant –Albert Quintanas, que va ser titular després de disset jornades en detriment de Ginard, amb una bursitis, va aturar un un contra un a Jordi Cano– van aplanar el camí als garrotxins, que amb el rival buscant la desesperada van lligar el segon gran objectiu de la campanya.

Marc Mas, novament, es va convertir en el gran protagonista del partit. L'atacant va fer el seu primer triplet del curs i es va enfilar fins a la trentena de gols, una xifra magnífica i a l'abast de pocs jugadors: “Ha estat la tarda perfecta, tant pel que fa a l'aspecte col·lectiu, com en l'individual. Hem fet una gran feina durant tota la temporada, no hauria fet tants gols si l'equip no m'hagués ajudat. L'afició també ho mereixia, pel suport que ens han mostrat des del primer dia”, explicava el davanter de Sils després de la conclusió del matx contra el Castelldefels.

El màxim golejador de l'Olot vol seguir fent dianes i ajudant l'equip en el play-off d'ascens però, de moment, pot presumir d'unes dades brillants. A més del triplet de gols contra el Castelldefels, Marc Mas ha pogut fet dos pòquers, contra el Sabadell B en el catorzena jornada (5-0), i al camp de l'Europa en la jornada 23 (0-5). També ha firmat tres doblets –en les dues primers jornades de lliga, contra l'Ascó i el Júpiter, i en la jornada 27, al camp del Cerdanyola– i només s'ha quedat sense marcar en divuit de les 37 jornades que ha disputat en total.

Mas acaba aquí la seva participació en la lliga, ja que Calderé ha avançat que en l'últim duel contra el Manlleu descansarà. Serà el primer partit que es perdrà.

EL PROTAGONISTA

Ha estat la tarda perfecta, tant pel que fa a l'aspecte col·lectiu, com en l'individual. Hem fet una gran feina durant tot el curs
L'afició també mereixia el títol pel suport que ens han mostrat des del primer dia
Marc Mas
davanter de l'Olot
1
‘hat-trick'
ha aconseguit Marc Mas, contra el Castelldefels en l'última jornada disputada de lliga.
3
doblets
ha signat Mas. En els dos primers partits, contra l'Ascó i el Júpiter, i al camp del Cerdanyola (j. 27).
2
pòquers
ha pogut fer el davanter de Sils. A casa contra el Sabadell B (j. 14) i al camp de l'Europa (j. 23).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)