Nàstic

futbol

nàstic

Peces necessàries

Nàstic. Luismi, clau per a Merino, va jugar a Cadis després de dos mesos i mig lesionat. S'espera que tingui un paper important en els últims partits, com els altres reforços d'hivern

El Nàstic necessitarà tots els seus futbolistes en plenes condicions en els cinc partits que falten per acabar la temporada, especialment aquells que Juan Merino considera clau. Un d'ells és Luismi, fitxat al gener i que de seguida es va adaptar a l'equip, en què no va trigar a tenir un paper destacat. Sobretot com a mig centre, però també com a central, va dotar l'equip d'ofici i equilibri i va ajudar en la reacció que va treure els grana del pou. A final de febrer, però, es va lesionar, un trencament muscular als isquiotibial de la cama dreta que en principi l'havia de tenir tres o quatre setmanes de baixa i que es va complicar. Entre això i que Merino no ha volgut forçar la seva tornada, Luismi ha estat uns dos mesos i mig de baixa. Finalment, diumenge a Cadis l'andalús va tornar a jugar. Va disputar els noranta minuts, començant com a central a la defensa de cinc que va disposar Merino d'inici i acabant al mig del camp, quan el tècnic grana va modificar l'esquema tàctic i va introduir la rereguarda de quatre.

Així, s'espera que Luismi sigui un jugador important en els últims partits, sigui quin sigui el sistema que utilitzi Merino. En defensa, el tècnic grana no acaba de consolidar uns centrals titulars –Perone, fix fins ara, no va jugar d'inici a Cadis– i al mig del camp, amb Madinda lesionat les últimes setmanes –podria tornar dissabte contra l'Oviedo al Nou Estadi–, només Sergio Tejera té un lloc assegurat. Per tant, Merino guanya alternatives a les dues posicions amb Luismi, que a Cadis no va notar la inactivitat i va rendir al nivell habitual que exhibia abans de lesionar-se.

PARTITS (MINUTS):
Manu Reina
18
(1.620)
Sergio Tejera
17
(1.530)
Mossa
17
(1.467)
PERONE *
16
(1.366)
Iago Bouzón
15
(1.305)
Suzuki
15
(1.125)
A. EMANA *
15
(1.105)
Xavi Molina
10
(856)
Lobato
11
(830)
Valentín
12
(801)
LUISMI *
9
(724)
Juan Delgado
12
(708)
Cordero
8
(588)
M. BARREIRO *
14
(548)
Àlex López
13
(541)
Madinda
9
(469)
Zahibo
6
(458)
S. Emana
7
(397)
Juan Muñiz
7
(392)
Jean Luc
7
(288)
Djetei
3
(194)
José Carlos
5
(182)
Uche
4
(180)
Ferran Giner
2
(81) * Reforços d'hivern

ABSÈNCIA LLARGA

L'andalús havia d'estar unes tres setmanes de baixa, però la lesió es va complicar

TITULAR HABITUAL

Luismi, que ha jugat de mig i de central, era intocable abans de lesionar-se

Deu gols entre els quatre reforços

Dos dels altres reforços d'hivern, Achille Emana i Manu Barreiro, també estan cridats a ser especialment importants en els cinc últims partits de lliga. La sensació és que, fins ara, no se n'ha tret tot el suc, ja que sigui per problemes físics o bé per falta de confiança del tècnic en alguns partits. Barreiro ha tingut una lesió i, en algun tram de la competició, bàsicament ha jugat els últims minuts dels partits. Emana, per la seva banda, s'ha perdut algun duel per raons tècniques, i el de la setmana passada a Cadis, per malaltia. Malgrat tot, Barreiro ha fet tres gols i Emana, quatre. L'altre reforç d'hivern, Perone, és el que ha jugat més minuts i ha aportat dos gols. Luismi també ha sumat en l'aspecte ofensiu, amb un gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)