Girona

futbol

girona

El Girona perdrà dues setmanes Rubén Alcaraz

Els lesionats. Aday, amb el nas trencat, es va exercitar a banda del grup i Sandaza i Juanpe no es van entrenar, però el defensa estarà disponible

Al final del partit contra l'Osca, Montilivi semblava un camp de batalla i es temia perquè uns quants jugadors del Girona no es recuperessin a temps per al duel de dissabte al camp del Llevant. Tres dies després, el panorama no és perfecte, però sí prou bo. La pitjor notícia és la lesió de Rubén Alcaraz, que té un petit trencament muscular del tendó comú del bíceps femoral i també del semitendinós de la cuixa dreta. Pablo Machín no disposarà d'ell ni dissabte a València ni en el partit següent a casa contra l'Alcorcón, però el risc que va córrer el migcampista després de lesionar-se en el minut 6 (va aguantar sobre la gespa fins ben entrada la segona part) va ser molt alt.

També serà baixa Fran Sandaza, que va veure la cinquena targeta. El davanter hauria estat dubte per unes molèsties a l'adductor, però la sanció disciplinària permetrà que el punta –autor de dos gols contra l'Osca– pugui fer net i reaparèixer al 100% en el pròxim partit del Girona a casa. Qui també formarà part de la relació de baixes, però ja fins a final de temporada, és Coris.

La resta, OK

Els altres jugadors que van acabar tocats podran jugar al Ciutat de València. Portu va fer l'entrenament com si res. Juanpe no, però va ser per precaució i perquè no se li agreugés el fort cop que arrossega al turmell. També es va exercitar a banda del grup Aday Benítez per no córrer el risc de rebre un cop al nas, que té trencat.

Una de les notes més positives de la sessió d'ahir a l'annex de Montilivi va ser la presència de Richy Álvarez, que va completar el seu primer entrenament del curs integrat en el grup i sembla, per fi, veure la llum després d'una interminable lesió al genoll. El gallec no té encara l'alta mèdica i sí força feina encara per endavant per agafar ritme, però les sensacions que té són positives.

RICHY ÁLVAREZ

El gallec fa passes endavant i ahir va completar per primer cop tota la sessió amb el grup
Fran Sandaza
baixa
Elongació a l'adductor llarg de la cuixa dreta.
Juanpe
apte
Edema al turmell esquerre amb hematoma.
Rubén Alcaraz
baixa
Ruptura muscular del tendó comú del bíceps femoral i també del semitendinós de la cuixa dreta.
Aday Benítez
apte
Petites fractures, sense desplaçament, a la zona anterior del septe nassal ossi i a l'os propi del nas del costat dret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)