Girona

El tresor del pot petit

Borja García i Portu han ofert un nivell tan alt que fins i tot han conduït Machín, durant un grapat de partits, a replantejar l'esquema habitual de dos davanters de referència. El Girona ha tret profit no només de la classe dels dos menuts mitjapunta, sinó també de la seva inspiració.

Portu va celebrar contra l'Osca el seu vuitè gol. I entre el murcià, Borja García (7) i un altre migcampista, Rubén Alcaraz –6 gols, amb molta menys participació–, acumulen 21 gols, un menys dels que han fet conjuntament els davanters Samuele Longo (13) i Fran Sandaza (9).

“Els gols estan ben repartits. I sabem que tots els companys estem capacitats per marcar”, explica Portu, que ja tenia facilitat per marcar a Albacete –sis gols en cadascuna de les dues temporades a segona A– i que està oferint un rendiment espectacular a Montilivi, en una posició d'interior que s'adiu molt a les seves característiques i que li permet fer arrencades marca de la casa cap a l'àrea rival. Portu acumula vuit gols i set assistències, i no es queda ni amb una cosa ni amb l'altra: “Que què prefereixo? El que més em satisfà és que l'equip guanyi”, indica. “Jo vull ajudar, amb gols amb assistències i amb treball.” El murcià està bé, tot i l'ensurt de dissabte: “Vaig rebre un cop fort just al damunt del genoll. Se'm va inflamar i no el podia moure, però ara ja estic molt més bé. Ja no tinc inflada la zona i, amb tractament, estic al 100%”. No és moment de perdre's res: “És una fase important. Hem estat tota la temporada lluitant per oferir el nostre millor nivell en aquesta recta final i fer un pas més cap a l'ascens.”

21
gols
entre Portu (8), Borja (7) i Rubén Alcaraz (6), un menys que entre Longo (13) i Sandaza (9).
Portu: “Tots estem capacitats per contribuir-hi. És una de les claus per ser a dalt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)