Territorial

Els dos filials no es poden relaxar gens ni mica

1a catalana. Al Llagostera B només li val la victòria demà a casa contra el Masnou (17 h) per continuar aspirant al segon lloc, mentre que el Girona B vol allunyar-se encara més del descens demà a Mollet (12 h)

Queden només tres jornades per al final del campionat a primera catalana i dos dels quatre representants gironins de la categoria encara tenen coses en joc. Són els dos filials, el Llagostera B i el Girona B, que no es poden confiar si volen assolir els seus objectius, totalment oposats. En canvi, el Farners –l'únic equip gironí que juga avui– i el Lloret encaren la jornada amb els deures fets.

Trencar la mala ratxa

El Llagostera rebrà demà la visita del Masnou (a les 17 h) amb l'objectiu de revertir la mala dinàmica de resultats, ja que el conjunt dirigit per Pep Triadú fa tres setmanes que no guanya (1 punt dels últims 9). Tot i així, el filial llagosterenc, quart amb 51 punts, encara té relativament a prop la segona plaça (la de promoció d'ascens), concretament quatre punts per sobre.

D'altra banda, el Girona B té unes aspiracions més modestes, les d'agafar encara més marge respecte de la zona vermella de la taula, ara mateix tres punts per sota. Per això els gironins, dotzens amb 36 punts, hauran de sortir a totes demà al camp del Mollet (a les 12).

Feina feta

El Farners serà l'encarregat d'obrir avui la jornada a casa contra el Sant Cugat (a les 16 h), un partit que els de Santa Coloma, instal·lats en una còmoda novena posició, afronten sense pressió, tot al contrari que el seu rival, que està immers en la lluita per la permanència. També té la feina feta el Lloret, que demà visitarà el Martinenc (a les 12 h) com a sisè classificat i disposat a enllaçar la segona victòria consecutiva.

TRANQUIL·LITAT

El Farners rep avui el Sant Cugat (16 h) amb els deures fets a falta de tres jornades per al final

A DISFRUTAR

El Lloret, sisè, visitarà demà el Martinenc (12) sense cap mena de pressió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)