Girona

“He après la lliçó”

Retorn. Pablo Maffeo supera una sanció de tres partits que diu que l'ha fet madurar, tot i que veu els àrbitres “molt a sobre del Girona”

S'havia convertit en intocable,fins que una expulsió a l'Heliodoro Rodríguez López li va sortir caríssima. Pablo Maffeo va veure la targeta vermella per una acció molt rigorosa, i la reacció immediata –va aplaudir l'àrbitre– va provocar que la sanció fos de tres partits. “He après la lliçó”, va comentar ahir el jugador cedit pel Manchester City, que ha hagut de veure des de lluny els partits contra l'UCAM, el Lugo i l'Osca. “Se m'ha fet llarg i sobretot dur.”

Maffeo assumeix que es va equivocar –“quan passen coses així, has de tenir la ment freda”– , però també li fa la sensació que els arbitratges estan filant molt prim amb el Girona: “No era falta, o com a mínim no era una acció de vermella. Però sembla que els àrbitres, des del dia del Reus, ens estan molt a sobre.”

Maffeo s'havia fet seu el carril dret, on sense ell han jugat tres jugadors diferents (Coris contra l'UCAM, Ramalho a Lugo i Cifu contra l'Osca). El bon rendiment de Cifu podria encarir el retorn de Maffeo. “Quan hem jugat qualsevol dels tres, hem estat bé. Cifu va rendir molt bé i jo acceptaré el que decideixi el mister. Si l'equip guanya, estic content”, assegura el jove jugador, que agraeix la presència nombrosa d'aficionats al Ciutat de València. “Quan jugues a fora i veus tanta gent, et dona un plus. A Reus va ser increïble”, recorda.

EL PROTAGONISTA

No hauria d'haver aplaudit. Però va quedar clar que no era una acció de vermella. Sembla que els àrbitres, des del dia del Reus, ens estan molt a sobre
Lluitaré per continuar a l'onze, però Cifu va estar bé i ho acceptaré tot. Si l'equip guanya, estic content
Pablo Maffeo
Quan passen coses així, has de tenir la ment freda i no reaccionar com ho vaig fer. Se m'ha fet llarg i sobretot dur
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)