Girona

El Getafe vol posar pressió al Girona

El rival. “Ells saben que no tenen l'ascens assegurat i tenen experiència sobrada de temporades anteriors”, diu Bordalás

Tant aquesta setmana com la que ve, el Getafe jugarà un dia abans que el Girona. El conjunt madrileny, que s'ha quedat com a perseguidor principal, té l'oportunitat de situar-se a quatre punts dels gironins si obté aquest vespre els tres punts al camp del Sevilla Atlético (20 h). El Getafe viu el seu millor moment de la temporada (17 punts de 21) i, amb vuit punts més que el setè classificat, té molt ben encarrilat l'accés al play-off i mira amunt. El tècnic, Pepe Bordalás, va assegurar ahir que havien d'estar tranquils, però es va referir al Girona, al qual no descarta atrapar si agafa una mala ratxa: “Ells són conscients que és així i tenen experiència sobrada de temporades anteriors. Tots els que coneixem el futbol i la segona A ho sabem. És una realitat que passa cada temporada.” El tècnic alacantí, però, hi va afegir: “No penso més enllà del nostre partit. El primer objectiu és el Sevilla Atlético, i així fins al final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)