Nàstic

futbol

nàstic

Ondoa, traspassat

Nàstic. El Sevilla, que tenia el porter en condició de cedit al seu filial, ha fet efectiva l'opció de compra i el camerunès signarà fins al 2020

El Nàstic i el Sevilla van anunciar ahir que han arribat a un acord perquè el porter camerunès Fabrice Ondoa es quedi al club andalús fins al 2020. Fins ara, el sentinella estava al filial del Sevilla en condició de cedit pel Nàstic, tot i que tenia una opció de compra. Les dues entitats van arribar a un acord de traspàs i la quantitat econòmica a percebre dependrà de diferents variables. El Nàstic, amb tot, desvincula un futbolista que va arribar la temporada passada per al filial procedent del Barça B però que va estar tot el curs a l'ombra d'Alberto Varo. De fet, Ondoa només va jugar cinc partits amb la Pobla de Mafumet. Enguany, tot i ser el porter titular de la selecció de Camerun que va guanyar la copa Àfrica, el seu paper al Sevilla Atlético ha estat del tot testimonial: ha disputat un sol partit, en què va acabar expulsat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)