Reus

“Cal mantenir la tensió”

Reus. Natxo González remarca que l'objectiu encara no s'ha complert i reclama als seus jugadors que no abaixin la guàrdia a Còrdova

El Reus arribarà aquest migdia a Còrdova, on demà té un partit en què podria deixar del tot encarrilada una permanència ja embastada després de les últimes dues victòries. Els de Natxo González, doncs, viatgen a la ciutat andalusa amb la moral pels núvols, si bé el tècnic reclama als jugadors que no abaixin la guàrdia. “Les dues victòries ens han donat punts i això ens permet recuperar la confiança individual o col·lectiva, però l'objectiu no s'ha aconseguit, ara hem de mantenir la tensió competitiva”, va dir el tècnic basc en la prèvia del partit, i hi va afegir: “Encara ens falta un pas i hem de fer-lo com més aviat millor. Si és en un camp tan fantàstic com el del Còrdova, millor.” Per al partit de demà, Natxo no podrà disposar de Pichu Atienza ni de David Querol, que s'han quedat a la capital del Baix Camp per precaució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)