1a femenina

Un partit que val una lliga

1a divisió femenina. El Barça s'enfronta a l'Atlético en un duel clau per al campionat

Encara amb la ressaca de l'anunci de la marxa de Xavi Llorens i passada la voràgine que van suposar les semifinals de la Champions League, el Barça se la jugarà en la lliga en un duel que segurament decidirà ja el campionat. En cas de derrota de l'equip blaugrana, l'Atlético es proclamarà campió de lliga; el Barça ho serà si guanya per més d'un gol.

“És el partit més important de la temporada. És com una final, però en la lliga”, va explicar en la prèvia el tècnic Xavi Llorens, que té clar que, passi el que passi, el resultat del partit serà gairebé definitiu per decidir el títol: “Qui guanyi és que s'ho haurà merescut.” “Ens espera un Atlético contundent, agressiu i supermotivat”, va dir sobre el rival el preparador de Cardedeu, que com la capitana, Marta Unzué, té clar que el “factor Mini” tindrà un paper decisiu en el resultat: “L'afició respondrà, sap que la necessitem. El dia del PSG no ens va sortir un bon partit i li devem un bon espectacle.”

L'Espanyol se la juga

El conjunt periquito (13è, 19 punts) disputa un partit vital per la salvació a Sant Adrià (10.45 h) contra el Betis (10è, 31 punts).

LES FRASES

L'any passat no vam guanyar cap títol, però aquest any depenem de nosaltres mateixes
Marta Unzué
capitana del barça
És el partit més important de tota la temporada. És com si fos una final, però en la lliga
Xavi Llorens
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)