Girona

Benvinguda relliscada!

SEVILLA ATL. 2 GETAFE 1

SEVILLA ATLÈTIC:Caro; Carmona, Bernardo, Álex Muñoz, Matos; Fede San Emeterio, Cotán (Yan Brice, 72'); Ivi, Borja Lasso, Curro (Pozo, 54'); i Marc Gual (Cristian González, 90').GETAFE:Alberto; Damián, Cata Díaz, Cala, Molinero; Faurlín (Lacen 61'), Sergio Mora; Chuli, Portillo (Álvaro 81'), Pacheco (Fuster 57'); i Jorge Molina.GOLS:1-0 (21') Marc Gual. 1-1 (69') Jorge Molina. 2-1 (78') Marc Gual.ÀRBITRE:Cuadra Fernández, del comitè balear.T.G.:Als locals Bernardo, Cotán, Brice, Curro i Fede San Emeterio, i als visitants Cala i Fuster.T.V.:Al tècnic del Getafe José Bordalás (92') i a Lacen (92'), també dels visitants.

SARAGOSSA 1 CADIS 1

SARAGOSSA:Álvaro Ratón; Feltscher, Marcelo Silva, José Enrique, Cabrera; Zapater; Lanzarote (Xumetra 59'), Javi Ros, Edu Bedia (Isaac, 77'), Pombo (Alex Barrera 86'); i Ángel.lCADIS:Cifuentes; Iván Malón, Aridane, Sankaré, Luis Ruiz (Aitor. 81'); Garrido (Abdullah 46'), José Mari; Salvi Sánchez (Güiza 63'), Álvaro, Aketxe; i Ortuño.GOLS:1-0 (45') Ángel. 1-1 (89') Aitor.ÀRBITRE:Prieto Iglesias.T.G.:Al local Xumetra i al visitant José Mari.T.V.:Cap.COMENTARI:El Cadis va salvar els mobles en l'última acció del partit i va evitar que el Saragossa deixés enllestida una salvació que ja assaboria.

L'equip que més ombra feia al Girona, el Getafe, va perdre gairebé tota possibilitat de pressionar els de Machín i aspirar a l'ascens directe en caure derrotat al Sánchez Pizjuán en un partit ple de tensió. El filial del Sevilla necessitava guanyar per superar la barrera dels 50 punts i estacar la permanència, i ho va aconseguir gràcies a dos gols de Marc Gual, que n'ha fet nou en els sis últims partits.

El duel va tenir un final incandescent. Amb el Sevilla Atlètic defensant el 2-1 amb desesperació, l'entrenador del Getafe, José Bordalás, va perdre els nervis i va acabar expulsat, igual que Lacen. La derrota deixa els madrilenys set punts per sota del Girona, que són vuit amb el goal-average.

També es va deixar punts un altre dels perseguidors, el Cadis. Malgrat evitar la derrota en el minut 89, es pot dir que els andalusos s'han oblidat de manera definitiva de poder enxampar el Girona, ara ja a 9 punts.

EL TERCER, FRENAT

Dos gols de Marc Gual tomben el Getafe, l'equip que més ombra feia al Girona

EL CADIS, LLUNY

Va empatar a Saragossa ben al final (90'), però és a nou punts dels gironins
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)